Κορονοϊός - Πρόεδρος ιταλικής ομοσπονδίας: «Αρχές Μαΐου οι έλεγχοι και μετά θα ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα»

Gazzetta team
Κορονοϊός - Πρόεδρος ιταλικής ομοσπονδίας: «Αρχές Μαΐου οι έλεγχοι και μετά θα ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα»

bet365

Ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, επανέλαβε την πρόθεση για ολοκλήρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων στο γήπεδο.

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οι μεγάλες ποδοσφαιρικές Λίγκες στην Ευρώπη θέλουν να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματα, όπως επανέλαβε και ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα.

«Ελπίζω ότι στις αρχές Μαΐου θα γίνουν οι έλεγχοι για να διαπιστωθεί ότι όλοι είναι αρνητικοί στον κορονοϊό και μετά θα ακολουθήσουν οι προπονήσεις» υποστήριξε ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας ο οποίος, ερωτηθείς για το αν θα γίνουν οι αγώνες εν μέσω του (καυτού) καλοκαιριού, επισήμανε ότι «δεν έχουμε καταληκτική ημερομηνία. Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SERIE A NEWS FEED