Κορονοϊός: Η Λάτσιο φωνάζει για την... παρανομία του Κριστιάνο

Gazzetta team
Κορονοϊός: Η Λάτσιο φωνάζει για την... παρανομία του Κριστιάνο

bet365

Η προπόνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο σε γήπεδο της Μαδέιρα προκάλεσε την αντίδραση και της Λάτσιο, η οποία κάνει λόγο για ευνοϊκή μεταχείριση των ξένων ποδοσφαιριστών της Serie A.

Η προπόνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο σε γήπεδο της Μαδέιρα, με την οποία ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους... ντρίμπλαρε την καραντίνα λόγω κορονοϊού, δεν προκάλεσε μόνο διχασμό στην κοινή γνώμη της Πορτογαλίας, αλλά και την αντίδραση στην Ιταλία, με χαρακτηριστικές τις δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας του συλλόγου, Αρτούρο Ντιακονάλε.

«Η Λάτσιο αξίζει περισσότερο σεβασμό. Οι παίκτες της Λάτσιο έμειναν σπίτι. Είδα, αντίθετα, ότι στην Πορτογαλία μετέδωσαν κάποιες καταπληκτικές εικόνες του Κριστιάνο Ρονάλντο να προπονείται σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Άλλοι προπονούνται χαλαρά στο εξωτερικό, εμείς δεν μπορέσαμε» είπε ο Ντιακονάλε, ενοχλημένος με το γεγονός ότι δεν επετράπη στην Λάτσιο να επιστρέψει στις προπονήσεις, όπως ήθελε ο πρόεδρος της, Κλαούντιο Λοτίτο.

«Εγώ πιστεύω ότι έκανε σωστά (σ.σ. ο Κριστιάνο Ρονάλντο), οι επαγγελματίες αθλητές πρέπει να διατηρούνται σε δράση, αλλά όσοι έμειναν στην Ιταλία δεν είχαν αυτό το πλεονέκτημα» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος των Λατσιάλι.

SERIE A NEWS FEED