Η Ίντερ θα παλέψει για την «βόμβα» με Μέσι (vid)

Gazzetta team
Η Ίντερ θα παλέψει για την «βόμβα» με Μέσι (vid)

bet365

Έτοιμη να το παλέψει για να κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι είναι η Ίντερ με δημοσιογράφο του TNT Sports να κάνει λόγο πως οι Ιταλοί ήδη έχουν αρχίσει τις διαπραγματεύσεις.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπορεί και μόνο στο άκουσμα του να φύγει ο Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Ίντερ, η πρώτη σκέψη που έρχεται σε όλους είναι πως μιλάμε για κάτι εξαιρετικά δύσκολο, ωστόσο οι «νερατζούρι» σκοπεύουν να το παλέψουν προκειμένου να ρίξουν την απόλυτη... βόμβα.

Αρχικά για ενδιαφέρον της Ίντερ για τον σούπερ σταρ των Καταλανών, είχε κάνει λόγο ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Μάσιμο Μοράτι. Σήμερα την σειρά πήρε δημοσιογράφος του TNT Sports, ο οποίος ανέφερε μάλιστα πως η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αρχικά ο δημοσιογράφος Καστίγια τόνισε: «Ο Λέο έχει επίσης πρόταση από τη Νιούελς Ολντ Μπόις για να επιστρέψει στην πατρίδα, αλλά η Ίντερ πιέζει κι αυτό που είπε ο Μοράτι είναι αληθινό. Η απόφαση ανήκει στον Μέσι, αλλά η Ίντερ εργάζεται γι΄ αυτό, είναι βέβαιο».

Φυσικά ξαναλέμε πως μια τέτοια περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι, αλλά από την άλλη αν επιτέλους όλα τελειώσουν με τον κορονοϊό κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος σε τι κατάσταση θα είναι οι ομάδες στο οικονομικό τομέα και ίσως αυτή την κρίση να την εκμεταλλευτούν κάποιες για να πετύχουν σπουδαίες κινήσεις όπως η συγκεκριμένη. Βέβαια να τονιστεί πως ο Μέσι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για να παραμείνει στην Βαρκελώνη, με τους «μπλαουγκράνα» να είναι το φαβορί για να τον κρατήσουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα