Ο Κρέσπο επιλέγει στο δίλημμα Λαουτάρο ή Αγουέρο

Ο Κρέσπο επιλέγει στο δίλημμα Λαουτάρο ή Αγουέρο

Gazzetta team
Ο Κρέσπο επιλέγει στο δίλημμα Λαουτάρο ή Αγουέρο

bet365

Ο παλαίμαχος σούπερ φορ της Αλμπισελέστε, Χερνάν Κρέσπο, κλήθηκε να απαντήσει ποιον από τους Λαουτάρο Μαρτίνες ή Σέρχιο Αγουέρο θα επέλεγε σε μία ομάδα και η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη.

Στα χρόνια που αγωνίστηκε στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ήταν από τους επιθετικούς με το πιο δυνατό όνομα, γράφοντας τη δική του ιστορία στο Campionato με Πάρμα, Λάτσιο, Ίντερ και Μίλαν ενώ είχε και ένα πέρασμα από την Τσέλσι. Ο Ερνάν Κρέσπο ανήκει στους κορυφαίους επιθετικούς που έχει βγάλει διαχρονικά η Αργεντινή κι έτσι η γνώμη του μετράει για τον Νο1 στράικερ της Αλμπισελέστε.

Σε συνέντευξη του, κλήθηκε να απαντήσει στο δίλημμα Λαουτάρο Μαρτίνες ή Σέρχιο Αγουέρο και η παρουσία του πρώτου στην αγαπημένη του Ίντερ ίσως να έγειρε την πλάστιγγα, με τον Κρέσπο να ψηφίζει «δαγκωτό» Λαουτάρο:

«Ο Λαουτάρο μπορεί να γίνει ο νέος Αγουέρο. Δεν είναι τόσο δυνατός στην ντρίμπλα, αλλά είναι πιο ομαδικός από τον Κουν, ο οποίος συχνά αποσυγκεντρώνεται και χάνει το ενδιαφέρον του. Ο Λαουτάρο συμμετέχει πάντα με την κίνησή του κι έτσι μπορεί να παίξει και μόνος στην κορυφή, σε δίδυμο όπως με τον Λουκάκου ή ακόμα και σε τρίγωνο. Μου αρέσει πολύ η νοοτροπία του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα