Πάολο Μαλντίνι: Ο φόβος και ο τρόμος κάθε επιθετικού! (vid)

Πάολο Μαλντίνι: Ο φόβος και ο τρόμος κάθε επιθετικού! (vid)

Κώστας Τόπας
Πάολο Μαλντίνι: Ο φόβος και ο τρόμος κάθε επιθετικού! (vid)

bet365

Πάολο Μαλντίνι: Ο παίκτης με 902 συμμετοχές με τη Μίλαν, 126 με το εθνόσημο στο στήθος, 26 τρόπαια και 25 σεζόν. Τι άλλο μπορούμε να πούμε για να περιγράψουμε το μεγαλείο του Ιταλού;

Ο 51χρονος πλέον «καπιτάνο» κατά την ποδοσφαιρική του καριέρα αποτέλεσε ένα από τα πιο τρανά παραδείγματα του ποδοσφαίρου. Ο Μαλντίνι ήταν ο ορισμός της άμυνας. Αν ήθελες να δείξεις σε κάποιον πως να αμύνεται απλά θα έδειχνες ένα βίντεο του άλλοτε θρύλου της Μίλαν.

Οι «ροσσονέρι» ως ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπο του απέσυρε το νούμερο «3» όπου φορούσε στην πλάτη του τόσα χρόνια με την ομάδα.

Ο Μαλντίνι είναι ένας από τους 18 ποδοσφαιριστές που έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 1.000 εμφανίσεις στην καριέρα του.

Κατάφερε να σηκώσει 5 τρόπαια Champions League, 7 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο Ιταλίας, 5 Σούπερ Καπ της χώρας του, 5 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, δύο Διηπειρωτικά τρόπαια και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μάλιστα, σε ηλικία 37 ετών to 2007, έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που κατακτά Champions League.

Ο Ιταλός ήταν ο χειρότερος εφιάλτης του επιθετικού και το όνειρο ενός συμπαίκτη του που θα έπαιζε ως παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας. Όπως ο άλλοτε θρύλος, Μπαρέζι.

Μαλντίνι και Μπαρέζι έπαιξαν μαζί σε 196 παιχνίδια και δέχθηκαν μόνο 23 γκολ!

Ολοι θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια τα επικά τάκλιν του Μαλντίνι και τις σκληρές αλλά παράλληλα σωστές αμυντικές τοποθετήσεις του.

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το παρακάτω βίντεο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα