Σενάρια επιστροφής Ρονάλντο στη Ρεάλ (pic)

Gazzetta team
Σενάρια επιστροφής Ρονάλντο στη Ρεάλ (pic)

bet365

Ετοιμος να επιστρέψει στην ομάδα της Ρεάλ φαίνεται πως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere dello Sport.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Πορτογάλος σταρ ετοιμάζεται να αφήσει την Γιουβέντους και να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα τονίζει πως ο Πορτογάλος έχει ακόμα το μυαλό του στους «μερένχες» και σκέφτεται να επιστρέψει στη Μαδρίτη, για να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως οι «μπιανκονέρι» δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησης του Πορτογάλου προκειμένου να φέρουν και πάλι σε ισορροπία τα οικονομικά του συλλόγου, μετά τις απώλειες που είχαν εξαιτίας του κορονοϊού.

Οσον αφορά τη χρήματα τα οποία θα πρέπει να καταβάλλει η Ρεάλ για την επιστροφή του 35χρονου άσου στην ομάδα, θα ξεπερνάνε τουλάχιστον τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα