Σούσο: «Ένα χάος η Μίλαν»

Gazzetta team
Σούσο: «Ένα χάος η Μίλαν»

bet365

Ο Σούσο, ο οποίος αγωνίζεται στην Σεβίλλη ως δανεικός από την Μίλαν, εύχεται να μην χρειαστεί να επιστρέψει στην ομάδα του Μιλάνο μετά το τέλος του δανεισμού του.

Ούτε... ζωγραφιστή δεν θέλει να δει ξανά την Μίλαν ο Σούσο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος από τον Ιανουάριο αγωνίζεται στην Σεβίλλη ως δανεικός από τους Ροσονέρι για ενάμισι χρόνο, ελπίζει ότι θα μείνει μόνιμα στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

«Όσο καιρό ήμουν στην Μίλαν, είχα τρεις προέδρους, αρκετούς προπονητές και δεκάδες συμπαίκτες. Δεν μπορεί μια ομάδα να δημιουργήσει κάτι στέρεο και σταθερό όταν αλλάζει κάθε χρόνο» τόνισε στην εφημερίδα «AS» ο Σούσο, ο οποίος ευχήθηκε να κατακτήσει τίτλους με την Σεβίλλη και να αγωνιστεί του χρόνου στο Champions League.

Αναφερόμενος στην λαίλαπα του κορονοϊού, παραδέχθηκε ότι «κανείς δεν πίστευε πως θα είχε τέτοιο αντίκτυπο. Στο Μιλάνο δεν έχουν ούτε μέρος για να βάλουν τους άρρωστους, είναι τραγικό. Η οικογένεια του (Ματέο) Μουσάκιο, για παράδειγμα, έφυγε για την Ισπανία μια εβδομάδα πριν από την καραντίνα και τώρα εκείνος είναι εντελώς μόνος του στην Ιταλία».

 

SERIE A Τελευταία Νέα