Ρουγκάνι: «Θα το ξεπεράσουμε και θα βγούμε πιο δυνατοί»

Ρουγκάνι: «Θα το ξεπεράσουμε και θα βγούμε πιο δυνατοί»

Gazzetta team
Ρουγκάνι: «Θα το ξεπεράσουμε και θα βγούμε πιο δυνατοί»

bet365

Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι, ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Serie A που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, είναι καλά και στέλνει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα από την καραντίνα του.

Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι έγινε ο «ποδοσφαιρικός ασθενής 0» στην Ιταλία. Ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους βρίσκεται σε καραντίνα, αλλά παραμένει ασυμπτωματικός και σε καλή κατάσταση, όπως φάνηκε και από το βίντεο που ανάρτησε.

«Είμαι καλά, θέλω να καθησυχάσω τους πάντες, δεν είχα ποτέ βαριά συμπτώματα και νιώθω τυχερός» εξήγησε ο Ρουγκάνι, ο οποίος μένει στις εγκαταστάσεις της Γιουβέντους, αλλά σε απόλυτη καραντίνα.

«Ήμουν ο πρώτος στο ποδόσφαιρο που βρέθηκα θετικός και ελπίζω ότι ευαισθητοποίησα τους πάντες, κυρίως για όποιον δεν είχε κατανοήσει την σοβαρότητα του προβλήματός μας» πρόσθεσε ο Ρουγκάνι.

Ο 25χρονος αμυντικός επισήμανε ακόμα ότι «θα το ξεπεράσω, θα το ξεπεράσουμε και αυτό. Και ελπίζω ότι θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί από αυτό». Όσο για το πρώτο που θα κάνει όταν βγει από την καραντίνα; «Θα αγκαλιάσω όλους τους ανθρώπους που νοιάζομαι» συμπλήρωσε σχετικά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα