Ρουγκάνι: «Είμαι καλά, να σεβαστείτε τους κανόνες» (pic)

Ρουγκάνι: «Είμαι καλά, να σεβαστείτε τους κανόνες» (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Ρουγκάνι: «Είμαι καλά, να σεβαστείτε τους κανόνες» (pic)

bet365

Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό με ανάρτηση στα social media τόνισε πως είναι καλά στην υγεία του.

Ο κοροονοϊός που έχει βάλει στον πάγο την Ιταλία χτύπησε πλέον και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Οπως έκανε γνωστό η Γιουβέντους, ο Ντανιέλε Ρουγκάνι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό με αποτέλεσμα τόσο οι «μπιανκονέρι» όσο και η Ιντερ να μπαίνουν σε καραντίνα.

Λίγο μετά την γνωστοποίηση της είδησης ο 25χρονος αμυντικός της Γιουβέντους με ανάρτηση στο twitter ανέφερε πως είναι καλά στην υγεία του και πως θα πρέπει ο κόσμος να σεβαστεί όλους τους κανόνες που έχει επιβάλει η ιταλική κυβέρνηση για τον περιορισμό του κορονοϊού.

«Θα έχετε διαβάσει τα νέα και γι' αυτό θέλω να καθησυχάσω όλους εκείνους που ανησυχούν για εμένα. Είμαι καλά. Καλώ, όμως, όλους να σεβαστούν τους κανόνες, επειδή ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Ας το κάνουμε από μόνοι μας, για τους αγαπημένους μας και τους γύρω μας», ανέφερε ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα