Σασουόλο – Μπρέσια 3-0: Πικρή νίκη πριν από το λουκέτο (vid)

Gazzetta team
Σασουόλο – Μπρέσια 3-0: Πικρή νίκη πριν από το λουκέτο (vid)

bet365

Η Σασουόλο επικράτησε άνετα της Μπρέσια, σε έναν αγώνα που διεξήχθη στην σκιά της αναστολής κάθε αθλητικής δραστηριότητας που διατάχθηκε στην Ιταλία, λόγω του κοροναϊού.

Όταν εκατοντάδες συμπατριώτες σου έχουν πεθάνει και χιλιάδες έχουν προσβληθεί από τον ιό του κοροναϊού, πόση σημασία έχει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι; Το ερώτημα, βεβαίως, είναι καθαρά ρητορικό και το επιβεβαίωσε με το μήνυμά του ο Φραντσέσκο Καπούτο, πρωταγωνιστής με δύο γκολ στην άνετη νίκη της Σασουόλο επί της Μπρέσια (3-0).

Στην τελευταία αθλητική δραστηριότητα επί ιταλικού εδάφους προτού εφαρμοστεί η αναστολή που ανακοίνωσε η ολυμπιακή επιτροπή έως τις 3 Απριλίου, η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου (έμεινε στον πάγκο) έφτασε στην τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια επί μιας Μπρέσια που βυθίζεται όλο και περισσότερο στον πάτο της Serie A.

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο, όπου έχασαν τις καλύτερες ευκαιρίες, προτού ο Καπούτο ανοίξει το σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους, με προσπάθεια μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ του Γκρεγκουάρ Ντεφρέλ.

Το γκολ, κόντρα στην ροή του αγώνα, έκοψε τα πόδια των παικτών της Μπρέσια, της οποίας κυριάρχησε η Σασουόλο στο δεύτερο ημίχρονο, με ακόμα δύο γκολ (61' Καπούτο, 74' Μπογκά), αλλά και δύο δοκάρια (49' Φεράρι, 69' Μπογκά).

 

SERIE A Τελευταία Νέα