Serie A: Άκυρη η αναβολή, διεξάγονται δίχως κόσμο τα ματς!

Κώστας Ζάλιαρης
Serie A: Άκυρη η αναβολή, διεξάγονται δίχως κόσμο τα ματς!

bet365

Κανονικά θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι της Πάρμα με τη Σπαλ παρά το γεγονός πως δευτερόλεπτα προτού οι δύο ομάδες βγουν στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε η σκέψη για αναβολή του πρωταθλήματος λόγω του κοροναϊού!

Build A Bet στο Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σ.. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Αναστάτωση δίχως λόγο που εγείρει πολλά ερωτήματα προκάλεσε η Κυβέρνηση της Ιταλίας και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, το μεσημέρι της Κυριακής.

Λίγο πριν οι ποδοσφαιριστές των Πάρμα και Σπαλ βγουν στο γήπεδο για να παίξουν το μεταξύ τους παιχνίδι που άνοιγε την αυλαία για την ημέρα στα ματς της Serie A, ο διαιτητής έλαβε τηλεφώνημα ν' αναβάλει την σέντρα μέχρι νεωτέρας.

Ο λόγος ήταν η έξαρση του κοροναϊού, τα παράπονα της Ένωσης Ποδοσφαιριστών της χώρας και οι σκέψεις που έκανε ο Υπουργός Αθλητισμού για αναβολή του πρωταθλήματος.

Έπειτα από περίπου 45 λεπτά ανακοινώθηκε η απόφαση να διεξαχθούν κανονικά τα προγραμματισμένα παιχνίδια της ημέρας όπως ακριβώς είχε γίνει γνωστό, δίχως κόσμο στις εξέδρες. Η αναμέτρηση της Πάρμα με τη Σπαλ μετατέθηκε για τις 14:45 από τις 13:30 που ήταν αρχικά η ώρα έναρξης...

 

SERIE A Τελευταία Νέα