Λάτσιο – Μπολόνια: Συγκλονιστική αποθέωση του πολεμιστή Μιχαΐλοβιτς (vids)

Gazzetta team
Λάτσιο – Μπολόνια: Συγκλονιστική αποθέωση του πολεμιστή Μιχαΐλοβιτς (vids)

bet365

Οι φίλοι της Λάτσιο έδειξαν την αγάπη τους στον ζωντανό θρύλο τους και νυν προπονητή της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος δίνει την μάχη του με την λευχαιμία.

Με την φανέλα της Λάτσιο, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έγραψε την δική του, λαμπρή ιστορία, αφού έπαιξε έξι χρόνια στους Λατσιάλι (1998-2004), συμβάλλοντας στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, δύο Κυπέλλων, δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας, ενός Κυπελλούχων και ενός ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ.

Παρ' ότι είχε παίξει δύο χρόνια στην μισητή γι' αυτούς (χωρίς εισαγωγικά) Ρόμα, οι φίλαθλοι λατρεύουν τον Σέρβο και φρόντισαν να του το δείξουν όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ως προπονητής της Μπολόνια, για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Λάτσιο.

Στα 51 του χρόνια, ο Μιχαΐλοβιτς δίνει την δική του, πολύ σκληρή μάχη με την λευχαιμία, από την οποία φαίνεται πως, ευτυχώς, βγαίνει νικητής. «Πάντα θαρραλέος άνδρας και πνεύμα πολεμιστή, στην πιο σημαντική σου μάχη είμαστε στο πλευρό σου... Φόρτσα Σίνισα!» έγραφε το τεράστιο πανό που έφτιαξαν οι φίλαθλοι για τον ζωντανό θρύλο τους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα