Κόντε: «Δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές»

Κόντε: «Δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές»

Gazzetta team
Κόντε: «Δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές»

bet365

Για την πολιτική που θα ακολουθήσει στο παρόν μεταγραφικό παράθυρο μίλησε ο Ιταλός προπονητής.

Απέκλεισε με το εμφατικό 4-1 την Κάλιαρι και είναι στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε είναι μέσα σε όλους της τους στόχους σε αυτή την πρώτη σεζόν του Ιταλού στον πάγκο, αν και της τα... χάλασε λίγο ο υποβιβασμός στο Europa League.

Πλέον συνεχίζει δυνατά στο πρωτάθλημα, είναι μέσα και στο Κύπελλο και με την κατάκτηση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης να μοιάζει εφικτή, οι συζητήσεις για ενδεχόμενες μεταγγραφές «πάνε κι έρχονται».

Ονόματα όπως του Έρικσεν και του Ζιρού ακούγονται έντονα, ωστόσο ο Κόντε ξεκαθάρισε πως οι πόροι γι' αυτή την περίοδο είναι περιορισμένοι.

Σημειώνεται πάντως πως και οι δύο προαναφερθέντες παίκτες έχουν συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι, οπότε εύκολα θα μπορούσαν να καταλήξουν στο Μιλάνο με λογικά χρήματα...

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Ίντερ δήλωσε:

«Δεν υπάρχουν πολλά χρήματα, ο πρόεδρος ήταν σαφής.

Πρέπει να είμαστε καλοί στο να βρίσκουμε ευκαιρίες που μπορεί να αποδώσουν. Μιλάω για φθηνές ευκαιρίες γιατί αλλιώς θα είναι δύσκολο...

Οι ιδέες υπάρχουν. Αν υπάρχει πιθανότητα θα βελτιωθούμε.

Ό, τι δεν μπορείς να αποκτήσεις με χρήματα, το αποκτάς με ευστροφία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα