Ινσίνιε: «Προδότης ο Σάρι αν πάει στη Γιουβέντους»

Gazzetta team
Ινσίνιε: «Προδότης ο Σάρι αν πάει στη Γιουβέντους»

bet365

Καταπέλτης αναφορικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει τη Γιουβέντους ο πρώην προπονητής του στη Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι, δήλωσε ο εκ των αρχηγών των «παρτενοπέι», Λορέντσο Ινσίνιε.

Τορόντο Ράπτορς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ως ο επικρατέστερος διάδοχος του Μαξ Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους εμφανίζεται ο Μαουρίτσιο Σάρι, με το calcio να συζητά, να αναλύει και να προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των Τορινέζων και του 60χρονου τεχνικού.

Λίγοι μένουν αδιάφοροι στο άκουσμα του πιθανό «γάμου» και σίγουρα ένας απ’ αυτούς δεν είναι ο εκ των αρχηγών της Νάπολι και πρώην παίκτης του Σάρι, Λορέντσο Ινσίνιε. Μιλώντας στο περιθώριο της προετοιμασίας της Εθνικής Ιταλίας για τα παιχνίδια με την Ελλάδα και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη για τα προκριματικά του Euro 2020, ο 28χρονος winger των «παρτενοπέι» δήλωσε ξεκάθαρα πως θα θεωρήσει προδοτική την μετακίνηση του Ιταλού αλενατόρε στο Πιεμόντε, λόγω της σχέσης που πρόλαβε να αναπτύξει με τον κόσμο του Σαν Πάολο.

«Η συζήτηση και μόνο με κάνει να νιώθω άβολα. Έκανε τόσα πολλά για τους παίκτες και τους οπαδούς της Νάπολι. Σίγουρα είναι επαγγελματίας, όμως αν επιλέξει τη Γιουβέντους θα μας πονέσει. Θα είναι προδοσία για μας τους Ναπολιτάνους, αν επισημοποιηθεί».

Εξάλλου, αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στην Εθνική Ελλάδας στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (08/06), δήλωσε:

«Μελετάμε την Ελλάδα αυτές τις μέρες, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά και να δείξουμε την ποιότητά μας από το ξεκίνημα. Είμαστε η Ιταλία, ανήκουμε στο Euro.Έχω μεγάλη επιθυμία να βοηθήσω την ομάδα με γκολ, μέχρι τώρα έχω πετύχει τέσσερα και θέλω να συνεχίσω έτσι.

Μπορώ να παίξω και ως “ψευτοεννιάρι”, αλλά και ως καθαρός φορ, αισθάνομαι άνετα και στις δυο περιπτώσεις. Σίγουρα στα 28 μου και με την ποιότητα που έχω πρέπει να προσφέρω ακόμα περισσότερα στην Εθνική».

 

SERIE A Τελευταία Νέα