Βραδιά γεμάτη... Τότι ετοιμάζει η Ρόμα στο «Ολίμπικο» (vid)

Βραδιά γεμάτη... Τότι ετοιμάζει η Ρόμα στο «Ολίμπικο» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Βραδιά γεμάτη... Τότι ετοιμάζει η Ρόμα στο «Ολίμπικο» (vid)

bet365

Νέες στιγμές με δάκρυα συγκίνησης ετοιμάζονται να ζήσουν οι οπαδοί της Ρόμα στις 27 του μηνός, αφού στο περιθώριο της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Φραντσέσκο Τότι θα μπει στο Hall of Fame του συλλόγου της Αιώνιας πόλης!

Ολλανδία – Γαλλία με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως έγινε και εκείνο το απόγευμα που ο «Αυτοκράτορας» αποχαιρέτησε τον κόσμο του στο τελευταίο του παιχνίδι προτού αναλάβει ρόλο στην ομάδα, έτσι και το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου στο «Ολίμπικο», πριν από την πρώτη σέντρα στο ματς του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα υπάρξει τελετουργικό όπως ακριβώς αρμόζει στον Τότι.

Η Ρόμα θα τον υποδεχθεί στο Hall of Fame και η αύρα του θα ωθήσει την ομάδα στην προσπάθεια που θα καταβάλλει απέναντι στο σύνολο του Σαντιάγο Σολάρι...

Δείτε το βίντεο που ετοίμασαν οι «τζιαλορόσι»:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα