Καντουρί: «Θέλω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»

Καντουρί: «Θέλω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε για την αγαπημένη του Νάπολι, τη Γιουβέντους και τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος με το «Δικέφαλο».

Η Νάπολι υποδέχεται την Εμπολι και ένας ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τις φανέλες των δύο ομάδων είναι ο Ομαρ Ελ Καντουρί, που μίλησε για την αναμέτρηση και την κατάσταση της πρώην ομάδας του, της Νάπολι, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας.

Ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ υποστήριξε μεταξύ άλλων πως περίμενε να σωθεί η Εμπολι και ήθελε να παραμείνει στην ομάδα της Τοσκάνης, όπου αγωνίστηκε μόλις έξι μήνες, ενώ όπως είπε «με τον Σάρι ήλπιζα να παίξω μερικά παιχνίδια από την αρχή, όμως ήμουν πάντα στον πάγκο, αλλά αυτό δεν με πείραζε».

Ο Ελ Καντουρί βρέθηκε από την Εμπολι στην Ελλάδα και όπως λέει: «ελπίζω ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»!

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Νάπολι. «Η Νάπολι μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Στο Champions League έφτασε σε επίπεδο που δεν άγγιξε ποτέ πριν. Το παιχνίδι της συνεχίζει να είναι φανταστικό, συνεχίζοντας το έργο του Σάρι και κάνοντας κάποιες λίγες αλλαγές. Στο πρωτάθλημα πρέπει να στοχεύει ψηλά και να παραμείνει στο κυνήγι των μπιανκονέρι. Αν συνεχίσουν έτσι, ξέρω ότι είναι δύσκολο για όλους να τους ακολουθήσεις, είμαι σίγουρος και γνωρίζω ότι η Νάπολι μπορεί να είναι… ενοχλητική γι’ αυτούς μέχρι το τέλος. Επτά πρωταθλήματα στη σειρά για τη Γιουβέντους είναι αρκετά, Εχουμε βαρεθεί!».

 

SERIE A Τελευταία Νέα