Ντε Ρόσι: «Η Ρόμα θα προχωράει, δίχως εμένα και τον Τότι» (vid)

Ντε Ρόσι: «Η Ρόμα θα προχωράει, δίχως εμένα και τον Τότι» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ντε Ρόσι: «Η Ρόμα θα προχωράει, δίχως εμένα και τον Τότι» (vid)

bet365

Ηγετική κουβέντα από τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, λέγοντας πως η Ρόμα θα έχει ζωή μετά και τη δική του απόσυρση, τη στιγμή που οι οπαδοί τον σταματούν στο δρόμο και του λένε πως αν φύγει κι αυτός μετά τον Τότι, η ομάδα θα καταστραφεί.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πρόσωπα έρχονται και φεύγουν, ο σύλλογος και το έμβλημα, όμως, πάντοτε θα μένει εκεί.

Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι και προσπάθησε να κάνει κατανοητό πως οι «τζιαλορόσι» θα έχουν μέλλον ακόμα κι όταν εκείνος αποσυρθεί, όπως το έκανε και ο Φραντσέσκο Τότι πριν από καιρό.

Μιλώντας για τη δική του ποδοσφαιρική κλεψύδρα και τη στιγμή που εκείνη θ' αδειάσει, ο Ντε Ρόσι είχε να πει πολύ σημαντικές κουβέντες...

«Μου λένε πολλοί στο δρόμο ότι μετά τον Τότι, αν αποσυρθείς κι σύ θα καταστραφούμε και δεν θα μείνει τίποτα πίσω. Η Ρόμα πάντα θα προχωράει. Προχώρησε μετά τον Ντι Μπαρτολομέι, τον Μπρούνο Κόντι, τον Τζιανίνι, τον Φαλκάο. Έχει ξεπεράσει τις χειρότερες ήττες και απογοητεύσεις. Η Ρόμα πάντα θα προχωράει. Αυτό κάνει και τώρα με τον Φραντσέσκο και αυτό θα κάνει όταν αποσυρθώ κι εγώ».

 

SERIE A Τελευταία Νέα