ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Ήρεμος ο Κριστιάνο, είναι τρομερός επαγγελματίας»

«Ήρεμος ο Κριστιάνο, είναι τρομερός επαγγελματίας»

«Ήρεμος ο Κριστιάνο, είναι τρομερός επαγγελματίας»

Έξω από κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα της Γιουβέντους αφήνει το θέμα του βιασμού ο Κριστιάνο Ρονάλντο που παραμένει απόλυτος επαγγελματίας και όσο μπορεί ήρεμος, όπως αναφέρει ο Αντρέα Μπαρτζάλι.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι «μπιανκονέρι» πηγαίνουν από νίκη σε νίκη στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στη Serie A και το Champions League μέχρι και αυτή τη στιγμή, αν και είναι απόλυτα λογικό να έχει απασχολήσει έντονα τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του Πορτογάλου, το θέμα που έχει προκύψει και έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις με την καταγγελία για βιασμό της Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία κατηγορεί τον CR7 για περιστατικό του... 20009.

«Είναι ήρεμος... Προφανώς και δεν διανύει τις καλύτερες μέρες της ζωής του και έχει το συγκεκριμένο θέμα να τον απασχολεί έξω από το γήπεδο, όμως, αποδεικνύει ότι είναι τρομερός επαγγελματίας και παραμένει αφοσιωμένος στη δουλειά του. Όλοι ελπίζουμε να φέρει και στη Γιουβέντους μεγάλες επιτυχίες που έχει προσφέρει στις προηγούμενες ομάδες του ήταν τα λόγια του νυν συμπαίκτη του Κριστιάνο, Αντρέα Μπαρτζάλι, για τη ζωή κοντά στον νέο αστέρα του συλλόγου.