Σβήνει ή... εκτοξεύει τη ρήτρα του ο Μανωλάς!

Σβήνει ή... εκτοξεύει τη ρήτρα του ο Μανωλάς!

Κώστας Ζάλιαρης
Σβήνει ή... εκτοξεύει τη ρήτρα του ο Μανωλάς!

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στη Ρόμα και στο πλαίσιο αυτό, θα μιλήσει με τον Μόντσι για τη ρήτρα που συμπεριλαμβάνεται στο συμβόλαιό του, έτσι ώστε να γίνει πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να τον αποκτήσει!

Ρωσία – Σουηδία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Έλληνας αμυντικός, έχει γίνει πολλάκις στόχος της Τσέλσι, ενώ, αποφάσισε να παραμείνει στους «τζιαλορόσι» ακόμα κι όταν βρέθηκε μια ανάσα από τη Ζενίτ.

«Εδώ ένας ποδοσφαιριστής έχει τα πάντα. Είναι τιμή μου που πέτυχα εκείνο το γκολ με τη Μπαρτσελόνα σε ένα απίστευτο βράδυ για τον σύλλογο. Είμαι μια χαρά στη Ρώμη» έχει δηλώσει ο Μανωλάς και αυτό δείχνει πολλά.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, θέλει είτε να σβήσει τη ρήτρα των 36 εκατ.ευρώ για να μπορεί να διαπραγματευθεί η Ρόμα όπως θέλει και να κάνει δύσκολη τη ζωή οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου συλλόγου, ή να φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα η τιμή του ποδοσφαιριστή.

 

SERIE A Τελευταία Νέα