Δοκιμάστηκε στις ακαδημίες της Τορίνο ο γιος του Μπονούτσι!

Δοκιμάστηκε στις ακαδημίες της Τορίνο ο γιος του Μπονούτσι!

Κώστας Ζάλιαρης
Δοκιμάστηκε στις ακαδημίες της Τορίνο ο γιος του Μπονούτσι!

bet365

Λόγω της αγάπης του για τον Μπελότι, ο μεγάλος γιος του Λεονάρντο Μπονούτσι, ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο ποδόσφαιρο αρχής γενόμενης από τα τμήματα υποδομής της Τορίνο!

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Λάτσιο με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο αμυντικός της Γιουβέντους μίλησε για την επιλογή του Λορέντσο να επιλέξει να περάσει από δοκιμαστικό στη «Γκρανάτα» λόγω και των αισθημάτων που ουδέποτε έχει κρύψει για το κλαμπ, έχοντας μάλιστα εμφανιστεί... περίλυπος στην φιέστα του 2017 για την κατάκτηση του τίτλου της Serie A από τους «μπιανκονέρι».

«Είναι γνωστό ότι ο Λορέντσο θαυμάζει τον Μπελότι και του αρέσει η Τορίνο. Είχε ένα δοκιμαστικό στην ομάδα και του άρεσε πολύ.

Έχοντας κλείσει πλέον τα έξι του χρόνια, έχει την ευκαιρία να πάει σε αθλητικό σχολείο ώστε να μπορεί να παίξει και ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω κάτι κακό με την επιλογή του, αρκεί να του αρέσει και να διασκεδάζει με το άθλημα. Μακάρι να τα καταφέρει και απλά να μη ζει στη σκιά του δικού μου ονόματος...» ήταν τα λόγια του Μπονούτσι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα