Παρουσίασε την αυτοβιογραφία του στο Κολοσσαίο ο Τότι! (pics & vid)

Παρουσίασε την αυτοβιογραφία του στο Κολοσσαίο ο Τότι! (pics & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Παρουσίασε την αυτοβιογραφία του στο Κολοσσαίο ο Τότι! (pics & vid)

bet365

Σε μια μοναδική βραδιά στο Κολοσσαίο παρουσιάστηκε η αυτοβιογραφία του Φραντσέσκο Τότι για τη σχέση λατρείας με τη Ρόμα. Παρόντες οι σπουδαίοι πρώην συμπαίκτες του, ιδιαίτερη η σκηνή που στήθηκε εντός του Αμφιθεάτρου του Φλαβιανού.

Σεντ Ετιέν - Μονακό με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο «Αυτοκράτορας» κυκλοφόρησε το βιβλίο στο οποίο περιγράφει στιγμές της ζωής του και της ποδοσφαιρικής του καριέρας, η οποία είχε μονάχα τζιαλορόσι χρώματα και δεν μετάνιωσε ούτε για ένα δευτερόλεπτο το γεγονός πως η πολυετής θητεία του στα γήπεδα είχε μονάχα μια φανέλα κι ένα σήμα στο σημείο της καρδιάς.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας πραγματοποιήθηκε στο Κολοσσαίο, όπως αρμόζει σε έναν άνθρωπο με τεράστια σημασία για την αιώνια πόλη και ο Τότι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματά μου. Χωρίς εσάς, τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα