«Μπορεί το πρωτάθλημα η Μίλαν», λέει ο Σάκι

«Μπορεί το πρωτάθλημα η Μίλαν», λέει ο Σάκι

Gazzetta team
«Μπορεί το πρωτάθλημα η Μίλαν», λέει ο Σάκι

bet365

Ο Αρίγκο Σάκι βλέπει τους «ροσονέρι» ως πιθανούς νικητές της Serie A που ξεκίνησε, αν και αναγνωρίζει πως το μεγάλο φαβορί είναι η Γιουβέντους.

Μίντλεσμπρο – Γουέστ Μπρομ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Μιλανέζοι ξεκινούν το Σάββατο (25/8) τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα απέναντι στη Νάπολι , μετά την αναβολή της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στη Τζένοα, με τον «θρύλο» του ιταλικού ποδοσφαίρου να το πηγαίνει ένα… βήμα παραπέρα και να σκέφτεται πως μπορεί να κατακτήσει και τον τίτλο.

Μιλώντας στην Corriere della Sera, ο πρώην προπονητής του συλλόγου (1987-1991, 1996/97) ανέφερε: «Πιστεύω πως η Μίλαν είναι ικανή να κατακτήσει το σκουντέτο. Η Γιούβε δεν είναι απλά το φαβορί, αλλά το super-φαβορι. Την ίδια ώρα όμως, πιστεύω πως ο Γκατούζο είναι άριστος επαγγελματίας και μπορεί να φτιάξει μια εξαιρετική ομάδα.

Η απόδοση κόντρα στη Νάπολι θα παίξει σημαντικότερο ρόλο από το αποτέλεσμα. Αν παίξουν όπως παλιά, η αυτοπεποίθηση θα ανέβει στα ύψη », κατέληξε ο Σάκι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα