Απίθανος Τότι σε Μπουφόν: «Τζίτζι θα είμαι εδώ για σένα»

Gazzetta team
Απίθανος Τότι σε Μπουφόν: «Τζίτζι θα είμαι εδώ για σένα»

bet365

Η Serie A πιο φτωχή χωρίς τους Τότι, Μπουφόν, με τον θρύλο της Ρόμα να λέει το δικό του... αντίο στον Τζίτζι με μια συγκινητική επιστολή!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

«Μεγαλώσαμε μαζί. Bρεθήκαμε ο ένας απέναντι στον άλλον. Πανηγυρίσαμε και κλάψαμε μαζί. Να έχεις μία καλή ζωή Φραντσέσκο. Οποιο κι αν είναι το μονοπάτι που θα ακολουθήσεις, όποια κι αν είναι η επόμενη σου πρόκληση» είχε γράψει ένα χρόνο πριν ο Τζίτζι Μπουφόν. Οι μήνες πέρασαν και ο Τότι πήρε τη... σκυτάλη κι έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα στον θρυλικό γκολκίπερ.

«Δεν μπορούσα να αποχωριστώ τη φανέλα μου κι εσύ πάντα προσπαθούσες να με βοηθήσεις. Για μένα ήταν δύσκολο, σχεδόν αδύνατο, να κλείσω τον κύκλο. Και τώρα που ανακοίνωσες την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους, αγαπημένε μου Τζίτζι, με... γύρισες πίσω, σε αυτά τα συναισθήματα που είχα πριν ένα χρόνο.

Δεν μπορώ να σου περιγράψω αυτό που θα νιώσεις αύριο στο γήπεδο. Δεν ξέρω τι θα περάσει από το μυαλό σου τις επόμενες ώρες, όταν θα αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις ή αν θα αφήσεις το ποδόσφαιρο οριστικά. Αλλωστε, καθένας διαχειρίζεται τις καταστάσεις με τον δικό του τρόπο.

Θυμάμαι τις βραδιές του Μουντιάλ, το τρόπαιο στον ουρανό του Βερολίνου, τις αγκαλιές μας...

Είμαι σίγουρος ότι αυτές τις ημέρες θα γυρίσεις το χρόνο πίσω. Και είναι ευτυχές να σκέφτομαι ότι στις ταινίες μας υπήρξαμε πρωταγωνιστές. Βρεθήκαμε παιδιά, γίναμε αρχηγοί και άνδρες. Υπερασπιστήκαμε την ίδια φανέλα, της εθνικής ομάδας.

Δώσαμε μάχες: εγώ «τζιαλορόσο», εσύ «μπιανκονέρο». Δεν μπορώ καν να βάλω σε χρονολογική σειρά όσα ζήσαμε τώρα που με κατακλύζουν τα συναισθήματα. Θυμάμαι όλα τα πειράγματα που σου έκανα, τα γκολ που σου έβαλα, τις αποκρούσεις που έκανες.

Σε ευχαριστώ που ήσουν αντίπαλος και συμπαίκτης μου.

Αν τις επόμενες ημέρες χρειαστείς συμβουλές, να μου το πεις. Θα είμαι πάντα εδώ για σένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα