Ρόμα - Σασουόλο 1-1

Gazzetta team
Ρόμα - Σασουόλο 1-1

bet365

Οι Τζαλορόσι -που έχασαν στο ημίχρονο με τραυματισμό τον Μανωλά- προηγήθηκαν αλλά η Σασουόλο τους έκανε ζημιά (1-1) στο Olimpico, την ώρα που η Μπενεβέντο επιτέλους νικούσε (1-0 την Κιέβο)!

Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στο καζίνο! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οσο και αν το πρώτο μισό της σεζόν ήταν εξαιρετικό, η ομάδα του Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο δεν θα κάνει καλή πρωτοχρονιά. Οι Giallorossi τιμωρήθηκαν από το γεγονός ότι δεν καθάρισαν το ματς με την - βελτιωμένη -Σασουόλο στο Olimpico και αφού δέχθηκαν την ισοφάριση προς το τέλος, δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα. Για πρώτη φορά φέτος η Ρόμα [μετά την ήττα από την Γιουβέντους] μένει για δύο σερί ματς χωρίς νίκη και το σημαντικότερο είναι ότι δεν προσπέρασε την Ιντερ και δεν της έβαλε πίεση στο ματς που ακολουθεί με την Λάτσιο. Τραυματίας αποχώρησε στο ημίχρονο ο Κώστας Μανωλάς.

Στο 31’ ο πρώην παίκτης της Σασουόλο, Λορέντζο Πελεγκρίνι, ύστερα από πάσα του Τζέκο έκανε με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή το 1-0, που ήταν το σκορ ενός πρώτου μέρους στο οποίο ο keeper των γηπεδούχων, Αλισον, χρειάστηκε να κάνει μερικές επεμβάσεις. Στο δεύτερο μέρος η Ρόμα είχε γκολ με τον Τζέκο που ακυρώθηκε και παρότι έδειχνε πως ελέγχει το ματς, δέχθηκε το γκολ στο 78’ από την κεφαλιά του Μισιρόλι. Στο 85’ όλο το Olimpico σηκώθηκε στο πόδι για να πανηγυρίσει το γκολ του Φλορέντσι [γιόρτασε τα 200 ματς με την Ρόμα], όμως ύστερα από χρήση VAR ακυρώθηκε για οφσάιντ του Ουντέρ που παρεμπόδισε τον Μισορόλι να μαρκάρει, σε μια φάση που αποβλήθηκε ο προπονητής της Σασουόλο, Μπέπε Ιακίνι. Ετσι, το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και χάλασε την πρωτοχρονιά της Ρόμα.

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Κολάροβ, Φάσιο, Μανωλάς (46’ Ζεσούς), Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Φλορέντσι, Πελεγκρίνι (81’ Ουντέρ), Τζέκο, Περότι, Σικ (49’ Ελ Σαραουί),

Σασουόλο (Μπέπε Ιακίνι): Κονσίλι, Καναβάρο, Πελούζο, Ατσέρμπι, Λιρόλα, Μισιρόλι, Μανιανέλι, Ντάνκαν (72’ Ματσιτέλι), Ραγκούζα (59’ Μάτρι), Φαλτσινέλι, Πολιτάνο (88’ Κασάτα).


ΕΚΑΝΕ ΝΙΚΗ Η ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ
Αυτή η νίκη σηκώνει ακόμα και… ανακοίνωση από την Μίλαν για ένα grazie στην Κιέβο. Η Μπενεβέντο σε 18 αγωνιστικές είχε πάρει έναν βαθμό, εκείνον με το γκολ του τερματοφύλακα, Μπρινιόλι, κόντρα στην Μίλαν (2-2) και στη τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου πήρε την πρώτη της νίκη στην Serie A. Οι Stregoni επιβλήθηκαν 1-0 εντός έδρας με των Βερονέζων χάρη σε γκολ του Μάσιμο Κόντα στο 64’ και μπορούν να χαμογελάσουν λίγο μέρες που είναι καθώς ξέρουν ότι πλέον μόνο να κερδίσουν έχουν στον δεύτερο γύρο.

Λυτρωτής Κουαλιαρέλα!
Στο Luigi Ferraris η Σαμπντόρια βρέθηκε... αγκαλιά με μια χοντρή γκέλα, αφού παρά την υπεροχή της δεν κατάφερε να σκοράρει στην Σπαλ, η οποία κρατούσε το 0-0. Οι νεοφώτιστοι, οι οποίοι έγιναν απειλητικοί και σε δύο αντεπιθέσεις, πίστευαν ότι θα φύγουν από τη Γένοβα με βαθμό αλλά στο 92' οι Μπλουτσερκιάτι πήραν, μέσω VAR, πέναλτι για μαρκάρισμα του Βιβιάνι στον Ραμίρεζ και ο Κουαλιαρέλα εκτέλεσε για το 1-0. Δύο λεπτά μετά, ο ίδιος έκανε και το 2-0 μετά την μπαλιά του Κοβνάτσκι, κλείνοντας ιδανικά το 2017.

Εκανε το 5x5 η Ουντινέζε!
Εκπληκτικά πράγματα από την Ουντινέζε του Μάσιμο Οντο βλέπει η Serie A και ο ολόκληρη η Ευρώπη καθώς οι Zebrette πήραν με ανατροπή το εκτός έδρας ματς με την Τζένοα (1-2), έφτασαν τις 5 σερί νίκες, τα 12 γκολ σε αυτό το διάστημα και βλέπουν ακόμα και την 6η θέση. Οι Γενοβέζοι άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Ντανίλο στο 27’, όμως οι φιλοξενούμενοι με τον Βίντμερ στο τέλος του πρώτου (37’) και τον Κέβιν Λαζάνια στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (48’) πήραν τη νίκη και συνέχισαν το εντυπωσιακό σερί τους.

Πέρασε από Μπέργκαμο η Κάλιαρι
Το 2017 ήταν φανταστικό για την Αταλάντα αλλά το κλείσιμο του άσχημο, μετά την εντός έδρας ήττα (1-2) από την Κάλιαρι. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 6' έκαναν το 0-1 με τον Παβολέτι μετά την εκτέλεση κόρνερ και τον... ύπνο της άμυνας, για να έρθει στο 23' το λάθος του Σπινατσόλα που οδήγησε τελικά στο 0-2 από τον Παντοΐν. Η Κάλιαρι μπορούσε να βάλει και τρίτο γκολ στο πρώτο μέρος, η Αταλάντα είχε δοκάρι στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Μαντσίνι και τελικά το μόνο που κατάφεραν οι Μπεργκαμάσκι ήταν να μειώσουν στο 92' με τον Γκόμες από κοντά. Στο 95' αποβλήθηκε ο Μιάνγκ των φιλοξενούμενων.


Πάλι κόλλησε η Τορίνο
Εκτη ισοπαλία σε οκτώ αγώνες για την Γκρανάτα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, αφού έμεινε στο 0-0 με την Τζένοα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα μέχρι και το τέλος του αγώνα αλλά παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να σκοράρουν, είτε λόγω αστοχίας των Νιανγκ και Ιάγκο Φαλκέ, είτε επειδή ο Περίν απέκρουε τα πάντα. Ετσι, οι Ροσομπλού κατάφεραν να φύγουν με αποτέλεσμα από το Τορίνο, με την Γκρανάτα να χάνει ακόμη μία ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο στην 6η θέση.

 

SERIE A Τελευταία Νέα