Ντοναρούμα: «Περήφανος για αυτή τη φανέλα, έχουμε μέλλον»

Ντοναρούμα: «Περήφανος για αυτή τη φανέλα, έχουμε μέλλον»

Ντοναρούμα: «Περήφανος για αυτή τη φανέλα, έχουμε μέλλον»

bet365

Ο 18χρονος τερματοφύλακας της Μίλαν, Τζίτζιο Ντοναρούμα, δήλωσε περήφανος που φορά τη φανέλα των Rossoneri, οποίοι, όπως τόνισε, «έχουν εξαιρετικό μέλλον».

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο ΑΕΚ – Ριέκα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Είναι μια ομάδα η οποία έχει αλλάξει τόσο πολύ» είπε ο Τζίτζιο στο επίσημο site της UEFA. «Το καλοκαίρι ήρθαν εξαιρετικοί παίκτες, όμως το ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο να εγκλιματιστούν αμέσως. Πάντα χρειάζεται πολλή δουλειά για να ενσωματωθούν στην ομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε ομάδα με νεαρούς παίκτες και πολύ ταλέντο. Πιστεύω ότι η Μίλαν έχει εξαιρετικό μέλλον». Ο 18χρονος συνέχισε αναφερόμενος στις εκτός συνόρων διοργανώσεις. «Η Μίλαν αξίζει να βρίσκεται στην Ευρώπη, εκεί πρέπει να βρίσκεται. Είναι εκπληκτικό συναίσθημα για μένα να παίζω με τους Rossoneri στην Ευρώπη. Από την αρχή υπάρχει λίγο μεγαλύτερη πίεση».

«Ξεκίνησα παίζοντας σε ξερό γήπεδο, εκεί έκανα τα πρώτα μου βήματα και αυτό με βοήθησε να ωριμάσω. Πάντα ήμουν ένθερμος οπαδός της Μίλαν, αν έχανε πέναλτι έκλαιγα ή ήταν καταστροφή για μένα. Πάντα ονειρευόμουν να παίξω για την Μίλαν σαν παιδί, οπότε είναι τιμή για μένα να είμαι μέλος της ομάδας και να τα δίνω όλα για το club. Είμαι πολύ περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα» πρόσθεσε ο Ντοναρούμα, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την Μίλαν σε ηλικία 16 ετών. «Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ξεκίνησα σαν τρίτος τερματοφύλακας με τον Μιχαΐλοβιτς. Πάντα τα έδινα όλα στην προπόνηση και ο προπονητής με πίστευε. Μια μέρα με κάλεσε στα αποδυτήρια και μου είπε ότι αποφάσισε να με βάλει. Ενιωθα έτοιμος, δεν φοβόμουν να παίξω. Ναι, μου προκάλεσε έκπληξη, όμως δεν με φόβισε, ήθελα να αποδείξω τι μπορώ να κάνω».

 

SERIE A Τελευταία Νέα