Ντζαγκόεφ για Βέρνμπλουμ: «Ενας Βίκινγκ»!

Ντζαγκόεφ για Βέρνμπλουμ: «Ενας Βίκινγκ»!

bet365

Ο Άλαν Ντζαγκόεφ, το «δεκάρι» της ΤΣΚΚΑ Μόσχας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Νο 1 μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, Πόντους Βέρνμπλουμ, που δεν συνεχίζει στη Ρωσία.

Γουότερφορντ - Ντέρι Σίτι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Κανένας δεν περίμενε πως ο Πόντους Βέρνμπλουμ, μετά από 6,5 «γεμάτα» χρόνια στη ΤΣΣΚΑ, θα έπαιρνε την απόφαση να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Μόσχας. Ο Άλαν Ντζαγκόεφ υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια συμπαίκτης με τον Σουηδό μέσο, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την αξία του.

«Με μια λέξη: Βίκινγκ! Ένα πολύ καλό και ήσυχο παιδί, που όμως μέσα στο γήπεδο, στους αγώνες και στις προπονήσεις γίνεται πολύ… κακός και πάντα θέλει να πολεμήσει», υποστήριξε ο Ρώσος επιτελικός μέσος της ΤΣΣΚΑ περιγράφοντας τον πρώην, πλέον, συμπαίκτη του.

«Ο Πόντους έκανε σπουδαία δουλειά στο γήπεδο για την ΤΣΣΚΑ. Αποτελούσε πάντοτε μια επιλογή, με καθαρή ποδοσφαιρική σκέψη, ο δικός μας Βίκινγκ. Μπορεί να άργησε λίγο να προσαρμοστεί στην ομάδα, αλλά όταν αυτό συνέβη ο Βέρνμπλουμ έγινε ένας από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος. Πρέπει να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα πρόσφερε στον σύλλογο», πρόσθεσε ο Ντζαγκόεφ.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα