«Ο ΠΑΟΚ; Καλή ομάδα!», λέει ο μάνατζερ του Βέρνμπλουμ

«Ο ΠΑΟΚ; Καλή ομάδα!», λέει ο μάνατζερ του Βέρνμπλουμ

bet365

Η λακωνική απάντηση από τον εκπρόσωπο του Πόντους Βέρνμπλουμ στην ερώτηση περί του ενδιαφέροντος, που δείχνει ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Σουηδού χαφ.

Ο Πάτρικ Μορκ, μάνατζερ του Πόντους Βέρνμπλουμ, δε θέλησε να πει πολλά γύρω από το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με τη μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Ο ΠΑΟΚ; Καλή ομάδα!», αρκέστηκε να πει στην επικοινωνία που είχε μαζί του δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «sport24.ru».

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Από το πρωί του Σαββάτου έχει γίνει γνωστό ότι ο 32χρονος Σουηδός ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, που προσφέρει 3ετές συμβόλαιο αντί 3,6 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με τον Λούμπος Μίχελ είναι εδώ και ένα χρόνο στα πλάνα του «Δικεφάλου».

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Πόντους Βέρνμπλουμ, μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ, είχε υποστηρίξει ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Σουηδία και στην Γκέτεμποργκ, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, επιλέγοντας μια ομάδα που αγωνίζεται σε χώρα της Μεσογείου, είτε στην Ισπανία, είτε στην Ιταλία, είτε στην Ελλάδα!

«Δε νομίζω ότι ο Βερνμπλουμ θα επιστρέψει στη Σουηδία. Θα μελετήσουμε τις προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας και στη συνέχεια ο Πόντους θα πάρει την τελική απόφασή του μαζί με την οικογένεια του», σχολίασε ο μάνατζερ του Σουηδού στο «SVT».

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα