Πάφος: Συμφώνησαν με Νεόφυτο Μιχαήλ οι «γαλάζιοι»
Οι κυπελλούχοι συνεχίζουν να εμπλουτίζουν το ρόστερ τους με παίκτες που διαθέτουν εμπερία, ώστε να διεκδικήσουν πολλά περισσότερα τη νέα χρονιά.
Μία ακόμα μεταγραφή φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί από τους «γαλάζιους», οι οποίοι έχουν συμφωνήσει με τον Νεόφυτο Μιχαήλ και πλέον θεωρείται θέμα χρόνου η ανακοίνωσή του από τους Παφίτες.
Ο Κύπριος τερματοφύλακας έχει μία μακρά πορεία στο πρωτάθλημα Cyta, έχοντας αγωνιστεί για ΑΠΟΕΛ, Άρη Λεμεσού, Νέα Σαλαμίνα, αλλά και Ανόρθωση.
Την περασμένη σεζόν βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ της «Κυρίας» 12 φορές, ωστόσο δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αμμοχώστου κι έμεινε ελεύθερος.
Ο ίδιος θα ταξιδέψει στην Αυστρία, όπου βρίσκεται η υπόλοιπη ομάδα και θα συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία της που έχει μπει στο τελικό στάδιο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
