Παλιούρας: Τι είπε για το γηπεδικό και τις ανανεώσεις Τάνκοβιτς και Ικόκο

Παλιούρας: Τι είπε για το γηπεδικό και τις ανανεώσεις Τάνκοβιτς και Ικόκο

Newsroom
παλιουρας παφοσ 17/5
Καλεσμένος σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή βρέθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, και αναφέρθηκε τόσο στο γηπεδικό, όσο και στις ανανεώσεις Τάνκοβιτς και Ικόκο.

Με τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου να έχουν σιγά σιγά κοπάσει, οι άνθρωποι της Πάφου προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν. Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα αφορά το γηπεδικό, το «Στέλιος Κυριακίδης» και το κατά πόσο οι Παφίτες θα μπορέσουν να παραμείνουν εκεί.

Εξίσου σημαντικό είναι και το ζήτημα των ανανεώσεων, με την προτεραιότητα να έχει δοθεί στις περιπτώσεις Τάνκοβιτς και Ικόκο. Για τα παραπάνω, αλλά και την προετοιμασία της ομάδας, μίλησε στον «αέρα» του Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, Πολύβιος Παλιούρας.

Διαβάστε τα όσα είπε:

Για τη συνάντηση ΚΟΑ-Πάφος FC για το «Στέλιος Κυριακίδης»:

«Δεν έχουμε κάτι το επίσημο αλλά υπήρξε πολύ καλό κλίμα από όλες τις πλευρές και διάθεση να βρεθεί λύση για να μην μείνει άστεγη η ομάδα μας. Έχουμε προτείνει λύσεις για να μην υπάρχουν παράπονα από κανένα άθλημα και κανένα άλλο φορέα. Γενικότερα υπήρξε θετικό κλίμα και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να βρούμε μία λύση έτσι ώστε να παραμείνουμε σπίτι μας. Είναι κρίμα η κυπελλούχος να είναι χωρίς σπίτι και δεν το θέλουμε».

Νέα αναβολή ή οριστική κατάληξη;

«Οριστική απάντηση θέλουμε αλλά αναμένουμε για να μην έχουμε ανατροπές και ευελπιστούμε ότι όλοι θα καταλάβουν την κρισιμότητα της κατάστασης. Ακόμα δεν έχουμε απόφαση και αναμένουμε από τον ΚΟΑ την τελική κατάληξη».

Για την προετοιμασία της ομάδας:

«Ξεκινάμε περίπου 20 Ιουνίου και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι εδώ ή στο εξωτερικό εάν παρθεί η απόφαση να πάμε. Σκοπός είναι να μην γίνουν τεράστιες αλλαγές αλλά πινελιές για να ανεβεί το επίπεδο της ομάδας. Μπορεί να πήραμε το κύπελλο αλλά στο πρωτάθλημα δεν ήμασταν σταθεροί γι’ αυτό πρέπει να γίνουν κάποιες προσθήκες για να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα. Χρειάζεται δουλειά και ψάξιμο».

Για τους Τάνκοβιτε και Ικόκο:

«Για τον Τάνκοβιτς είναι θετικές οι ενδείξεις αλλά για τον Ικόκο δεν είναι τόσο εύκολο απ’ ότι φαίνεται και αναμένουμε. Υπάρχουν και οι δανεικοί που δεν μας ανήκουν και γίνεται προσπάθεια να μείνουν στην ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα