Ανόρθωση: Προς Διοικούσα Επιτροπή που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα

Ανόρθωση: Προς Διοικούσα Επιτροπή που θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα

Πάνος Λάρκος
foinikas_anorthosi
Το Gazzetta Cyprus έχει τις πληροφορίες αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανόρθωση, καθώς υπάρχει η πιθανότητα μοντέλου Διοικούσας Επιτροπής για το ποδοσφαιρικό τμήμα, με ορισμένα άτομα που είναι σε θέση και θέλουν να βοηθήσουν το σύλλογο.

Πιθανόν ακόμη και απόψε να προκύψουν εξελίξεις στην Ανόρθωση μετά και την Γενική Συνέλευση που θα φέρει εξελίξεις και νέα δεδομένα στην ομάδα της Αμμοχώστου. Μετά την μεταβίβαση των μετοχών από τον Χρίστο Πουλλαΐδη στον σύλλογο αναμένεται να προκύψουν νέες επαφές από ομάδα ατόμων που ενδιαφέρονται να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν.

Πληροφορίες του Gazzetta Cyprus αναφέρουν ότι πιθανόν να πάμε σε ένα μοντέλο Διοικούσας Επιτροπής που θα μπορέσει να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα για να καταφέρει η ομάδα άμεσα να αρχίσει προγραμματισμό και να «τρέξει» διάφορα θέματα τα οποία απασχολούν και έπρεπε ήδη να είχαν πάρει το δρόμο τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μία ομάδα ατόμων που είναι σε θέση να αναλάβει και να βοηθήσει και δεν αποκλείεται αυτά τα άτομα να ενισχυθούν και με ένα-δυο άτομα από τον σύλλογο.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα προκύψουν σημαντικές εξελίξεις που θα φέρουν και νέα δεδομένα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα