Ανόρθωση: Γυρίζει σελίδα και μπαίνει στην μετά-Πουλλαΐδη εποχή

Ανόρθωση: Γυρίζει σελίδα και μπαίνει στην μετά-Πουλλαΐδη εποχή

Πάνος Λάρκος
ΠΟΥΛΛΑΙΔΗΣ
Πολύ σημαντική η σημερινή (27/5) ημέρα για την Ανόρθωση, καθώς θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών από πλευράς κ. Πουλλαϊδη, ενώ στο «τραπέζι» υπάρχει φυσικά και το ζήτημα του προπονητή.

Σήμερα το απόγευμα στις 17:30 αναμένεται να επικυρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της εταιρείας προς τον σύλλογο στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που έχει οριστεί. Ο κ. Πουλλαϊδης έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, όπως παραχωρήσει τις μετοχές χωρίς κανένα όρο.

Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα με την έγκριση από τα μέλη του σωματείο, ο σύλλογος θα είναι ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας και θα είναι αυτός που θα έχει τον πλήρη έλεγχο. Βέβαια, αυτό που θα συμβεί είναι ότι με την μεταβίβαση των μετοχών την ίδια ώρα θα έχουμε και ανανέωση της συμφωνίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος από την εταιρεία για μία ακόμη δεκαετία.

Έτσι, με τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται είναι πολύ πιθανό να προκύψει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος από τους επιφανείς που είχαν επιδείξει κάποιο ενδιαφέρον πρόσφατα αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τις επαφές τους μετά και την διαφωνία που προέκυψε με τον Χρίστο Πουλλαΐδη.

Τα πράγματα παραμένουν πολύ δύσκολα στην ομάδα της Αμμοχώστου μιας και παραμένει ουσιαστικά ακέφαλη και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό για πολύ καιρό ακόμη. Στόχος είναι να βρεθεί το συντομότερο διοικητική λύση που θα μπορέσει να τραβήξει το καράβι της «Κυρίας» στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να γυρίσει σελίδα για να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά. Οικονομικά οι εκκρεμότητες είναι πολλές παρά το γεγονός ότι έχει ξεπεραστεί ο σκόπελος των κριτηρίων.

Προτείνονται διάφορα ονόματα

Ένα θέμα που θα πρέπει να «κλειδώσει» όσο το συντομότερο είναι δυνατό είναι αυτό του προπονητή. Θα μείνει ο Γιάννης Οκκάς ή θα κοιτάξει γι’ άλλες επιλογές η ομάδα; Ήδη προτείνονται κάποια ονόματα με αυτό του Τσεντομίρ Γιανέφσκι να είναι μεταξύ αυτών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα