ΑΕ Λεμεσού: Είναι μια πρόκληση-στοίχημα!

ΑΕ Λεμεσού: Είναι μια πρόκληση-στοίχημα!

ΚΟΟΥΛΜΑΝ
Πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί και για την ΑΕΛ, αλλά και για τον προπονητή από την Ουαλία, Κρις Κόλμαν, η μεταξύ τους συνεργασία.

Για την ΑΕ Λεμεσού το ότι πολύ δύσκολα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, σε όποια ομάδα πέρασε κατά το παρελθόν Βρετανός προπονητής, πολύ δύσκολα και σπάνια να πέτυχε κάποιος, μιας και η φιλοσοφία, η νοοτροπία, η στρατηγική που ακολουθούν οι περισσότεροι προπονητές από χώρες όπως Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία, είναι διαφορετικού επιπέδου από αυτές που μπορούν να ταιριάξουν στη χώρα μας.

Βέβαια, το ότι ο Κρις Κόλμαν δούλεψε σε ομάδες της Ελλάδας, όπως Λάρισα και Ατρόμητο, αυτό είναι αρκετά σημαντικό για τον ίδιον και για την ΑΕ Λεμεσού, μιας και γνωρίζει, πλέον, με αυτή την εμπειρία που έχει για τη νοοτροπία που έχουμε στο ποδόσφαιρο μας και εμείς εδώ στην Κύπρο.

Είναι ένα… στοίχημα, μία πρόκληση, για τον Κρις Κόλμαν, η παρουσία του σε πάγκο Κυπριακής ομάδας και σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να πάει κάτι στραβό. Το ότι τον πίστεψαν στην ΑΕΛ και δη ο τεχνικός διευθυντής, του βάζει ήδη την πίεση της πρόκλησης για κάτι νέο στην καριέρα του Κόλμαν, να δουλέψει στην Κύπρο και σε μία ομάδα με αρκετό κόσμο.

Το πως θα κινηθεί στο «κτίσιμο» της ΑΕΛ και η καλοκαιρινή προετοιμασία θα είναι ένα σημαντικό, βασικό… κλειδί για το έργο που θα επιτελέσει στη Λεμεσιανή ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα