ΑΠΟΕΛ: Νέο «επεισόδιο» του Ντάλσιο

ΑΠΟΕΛ: Νέο «επεισόδιο» του Ντάλσιο

Newsroom
νταλσιο αποελ επεισοδιο
Ο Ντάλσιο έχει επανεμφανιστεί και θέλει να διαπραγματευτεί με τον ΑΠΟΕΛ, με τον σύλλογο να θέλει να διατηρήσει τον παίκτη στο δυναμικό του. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε κρίσιμο σημείο και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του στην ομάδα.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις των τελευταίων 24ώρων, οι συνθήκες σχετικά με τον Ντάλσιο μπορεί να αλλάξουν δραστικά. Μέχρι πρόσφατα, ο ποδοσφαιριστής ήταν… εξαφανισμένος και δεν είχε απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έκαναν οι γαλαζοκίτρινοι. Τώρα, όμως, εκφράζει επιθυμία διαπραγμάτευσης και ζητά να συναντηθεί ξανά με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για να συζητήσουν την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται σε επικοινωνία, διαβεβαιώνοντάς ότι είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν συμβόλαιο με αποδοχές, οι οποίες αντιστοιχούν στην τελευταία τους πρόταση. Παρότι αρχικά ο παίκτης απαιτούσε ποσό σχεδόν τριπλάσιο από αυτό που έπαιρνε μέχρι τώρα, φαίνεται να επανεξετάζει τις απαιτήσεις του και τα νέα δεδομένα αφήνουν περιθώρια μικρής αισιοδοξίας.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει καταστήσει σαφές στον Ντάλσιο ότι επιθυμεί την παραμονή του και είναι πρόθυμη να ανταποκριθεί στο μέτρο του δυνατού.

Είναι φανερό ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ. Η διάθεση και από τις δύο πλευρές για επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων δίνει ελπίδες ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει να φορά τα χρώματα της ομάδας.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα