Ομόνοια: «Ο Αλιούμ επιστρέφει στη Σουηδία γιατί δεν θέλουν καμία σχέση με τον Γιάνσον»

Ομόνοια: «Ο Αλιούμ επιστρέφει στη Σουηδία γιατί δεν θέλουν καμία σχέση με τον Γιάνσον»

Newsroom
αλιουμ γιανσον
Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Σαϊντού Αλιούμ από την Ομόνοια, σουηδικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι «πράσινοι» άφησαν τον παίκτη να επιστρέψει στη Χάμαρμπι, καθώς θέλουν να κόψουν οποιεσδήποτε σχέσεις με τον άλλοτε αθλητικό διευθυντή τους, Γέσπερ Γιάνσον.

Μπαράζ αποχωρήσεων έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Ομόνοια, στο πλαίσιο του σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν.

Η διοίκηση κάνει ένα... ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και ήδη πολλοί παίκτες έχουν δει την πόρτα της εξόδου.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Σαϊντού Αλιούμ, για τον οποίο ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση το πρωί της Πέμπτης (23/5).

Ο δανεισμός του παίκτη ολοκληρώθηκε και ο ίδιος αναμένεται να επιστρέψει στη Σουηδία και να συνεχίσει την καριέρα του στη Χάμαρμπι, στην οποία και ανήκει.

Δημοσίευμα από ιστοσελίδα των Σκανδιναβών, αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από τη λήξη της συνεργασίας ανάμεσα στον 20χρονο και στους «πράσινους», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η ομάδα της Λευκωσίας επιθυμεί να διακόψει οποιαδήποτε σχέση με τον Γέσπερ Γιάνσον.

Ο άλλοτε αθλητικός διευθυντής ήταν εκείνος που είχε φέρει το νεαρό επιθετικό από το Καμερούν στην Κύπρο, τον Σεπτέμβριο του 2023 και μετά την απόλυσή του , η διοίκηση της Ομόνοιας έχει αρχίσει να επανεξετάζει τις επιλογές που εκείνος είχε κάνει κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα