ΑΠΟΕΛ: Το «χτίσιμο» με δυνατές προσθήκες!

ΑΠΟΕΛ: Το «χτίσιμο» με δυνατές προσθήκες!

Newsroom
david_gallego_apoel.
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε έντονη μεταγραφική κινητικότητα, με στόχο να καλύψει τα κενά που έχουν προκύψει από τις αποχωρήσεις και να ενισχύσει το ρόστερ του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η απόκτηση του Σέρχιο Τεχέρα έρχεται να καλύψει το κενό που άφησε ο Ντάλσιο Γκόμες, ενώ η διοίκηση εργάζεται πυρετωδώς για την εύρεση αντικαταστάτη του Λούκας Βιγιαφάνες, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει. Παράλληλα, επιδιώκεται η αντικατάσταση του Ζέφτε Βιτάλ και η προσθήκη ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού στη θέση του Ανχελ Κρέσπο.

Η στρατηγική περιλαμβάνει επίσης την απόκτηση και Κυπρίου παίκτη, με τον Κώστα Πηλέα να βρίσκεται στο στόχαστρο, καθώς και την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής με 2-3 νέους σέντερ φορ που θα αντικαταστήσουν τους Γκιόργκι Κβιλιτάια, Τομανέ και Γουίλσον Εντουάρντο. Η διοίκηση είναι αισιόδοξη ότι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί και ανακοινωθεί 3-4 νέες μεταγραφές. Ακολουθούν αναλυτικά τα δεμένα…



Αναπλήρωση αποχωρήσεων


Η αποχώρηση σημαντικών παικτών όπως ο Ντάλσιο και ο Βιγιαφάνες έχει δημιουργήσει κενά που η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ σπεύδει να καλύψει άμεσα. Η απόκτηση του Τεχέρα είναι η πρώτη κίνηση για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, ενώ αναζητείται ακόμη ένας μέσος για να αντικαταστήσει τον Αργεντινό. Οι υπεύθυνοι της ομάδας βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς υποψήφιους και η τελική επιλογή αναμένεται να καλύψει πλήρως τις αγωνιστικές απαιτήσεις.

Παράλληλα, η διοίκηση εξετάζει προσεκτικά τις επιλογές για την ενίσχυση της άμυνας και της επίθεσης. Ένας νέος κεντρικός αμυντικός θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό του Κρέσπο, ενώ στην επιθετική γραμμή, η ομάδα επιδιώκει να φέρει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Με τους Κβιλιτάια, Τομανέ και Γουίλσον να βρίσκονται προς αποχώρηση, η αναζήτηση για 2-3 επιθετικούς που θα ενισχύσουν την ομάδα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.



Φουλ επίθεση


Ο ΑΠΟΕΛ έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, αναζητώντας παίκτες που θα προσφέρουν γκολ και θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Στόχος είναι η απόκτηση δύο τουλάχιστον επιθετικών που θα ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους. Η διοίκηση είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των συμφωνιών και οι πρώτες ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα.

Με τις μεταγραφές να αποτελούν προτεραιότητα, ο ΑΠΟΕΛ επιδιώκει να παρουσιάσει ανταγωνιστικό σύνολο που θα είναι έτοιμο να διεκδικήσει τους στόχους του τη νέα σεζόν. Η διοίκηση εργάζεται ακατάπαυστα για να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα και να ενισχύσει την ομάδα με παίκτες υψηλής ποιότητας. Οι φίλαθλοι περιμένουν με αγωνία τις επόμενες ανακοινώσεις, που θα καθορίσουν το νέο πρόσωπο του ΑΠΟΕΛ και τις φιλοδοξίες του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα