ΑΠΟΕΛ: «Μαρκάρει» μεταγραφικούς στόχους

ΑΠΟΕΛ: «Μαρκάρει» μεταγραφικούς στόχους

Newsroom
david_gallego_apoel.
Ο ΑΠΟΕΛ, μετά την πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος, σχεδιάζει αλλαγές στο ρόστερ του, με στόχο να παρουσιάσει πιο ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα για την επόμενη σεζόν, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη.

Η διοίκηση και ο προπονητής, Νταβίδ Γκαγιέγο, έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν παίκτες για συγκεκριμένες θέσεις, εστιάζοντας αρχικά σε έναν αριστερό μπακ και έναν κεντρικό μέσο.

Η ομάδα στοχεύει επίσης να ενισχυθεί με τρεις επιθετικούς και έναν μεσοεπιθετικό, υπό την προϋπόθεση ότι ο Βιγιαφάνες δεν θα παραμείνει . Ωστόσο, οι μεταγραφές σε αυτές τις θέσεις πιθανόν να καθυστερήσουν λόγω του υψηλού κόστους των παικτών που αγωνίζονται σε αυτές τις θέσεις αυτή τη στιγμή.

Παρ' όλα αυτά, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές με πιθανούς στόχους και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να κατατεθούν και οι πρώτες επίσημες προτάσεις.

Η στρατηγική του ΑΠΟΕΛ περιλαμβάνει προσεκτική επιλογή των νέων προσθηκών, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η ομάδα θα έχει την ποιότητα και τη δυναμική να διεκδικήσει τον τίτλο στο εγχώριο πρωτάθλημα και να διακριθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το τεχνικό επιτελείο εργάζεται εντατικά, εστιάζοντας στις βασικές ανάγκες της ομάδας, με στόχο να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες των φιλάθλων και της διοίκησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα