Ομόνοια: Με Μίλετιτς συμπληρώνεται η εξάδα των αποχωρήσεων

Ομόνοια: Με Μίλετιτς συμπληρώνεται η εξάδα των αποχωρήσεων

Newsroom
μιλετιτς ομονοια τελος
Έκτη αποχώρηση από την Ομόνοια, μέσα σε μία μόλις μέρα, με τους «πράσινους» να αποχαιρετούν τον Νεμάνια Μίλετιτς ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Οι αποχωρήσεις από την Ομόνοια δεν έχουν τέλος. Ούτε ο Νεμάνια Μίλετιτς θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του συλλόγου την ερχόμενη χρονιά, με τους «πράσινους» να τον αποχαιρετούν μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η δημοσίευση:

Ενημερώνουμε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με τον Νεμάνια Μίλετιτς.

Ο Νεμάνια εντάχθηκε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2022 και κατέγραψε 62 συμμετοχές και δύο γκολ. Πανηγύρισε την κατάκτηση ενός κυπέλλου και πρόκρισης στους ομίλους του UEFA Europa League με τις δύο νίκες σε βάρος της KAA Gent, ενώ στη φάση των ομίλων είχε την ευκαιρία να τεθεί αντιμέτωπος με σπουδαίες ομάδες όπως την Manchester United και τη Real Sociedad.

Ευχαριστούμε θερμά τον Νεμάνια Μίλετιτς για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα