ΑΕ Λεμεσού, Λεβέντης: «Όχι από Κέρκεζ, είμαστε κοντά στον Κόλμαν»

ΑΕ Λεμεσού, Λεβέντης: «Όχι από Κέρκεζ, είμαστε κοντά στον Κόλμαν»

Newsroom
colman
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι με τη Στέλλα Σωκράτους.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρηση Τζάλμα, το θέμα προπονητή, αλλά και το διοικητικό κομμάτι. Μάλιστα, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Gazzetta Cyprus, που είχε κάνει αναφορά για το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για Κέρκεζ.

Αναλυτικά οι κυριότερες δηλώσεις του:

Για την αποχώρηση Τζάλμα: «Υπήρξαν αρκετές συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή. Έγιναν και αρκετές προτάσεις όμως ήθελε να αποχωρήσεις εδώ και αρκετό καιρό. Είχε ολοκληρωθεί η συμφωνία μας και έτσι έφυγε ο ποδοσφαιριστής».

Για άλλες αποχωρήσεις: «Αποχώρησαν 7. Όσον αφορά με Φιλίποβιτς και Κατσανίκλιτς ας περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, ολοκληρώνεται η συμφωνία μαζί τους. Ήταν δεδομένο ότι μετά από την καταστροφική χρονιά θα υπήρχαν μεγάλες αλλαγές. Θα πρέπει να φτιάξουμε σχεδόν από την αρχή ένα ρόστερ. Τεχνικός διευθυντής και προπονητής θα δουλέψουν για να φτιάξουν μια νέα ομάδα».

Για το προπονητικό κέντρο: «Είμαστε στην διαδικασία εξασφάλισης αδειών, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε τις εργασίες. Θα επιδιορθωθούν πάρα πολλά πράγματα και θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη της προετοιμασίας οι ποδοσφαιριστές να βρούν τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για να δουλέυουν όπως θέλουν».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε να μείνει δίπλα μας και να στηρίξει το νέο διοικητικό συμβούλιο. Να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να απολαμβάνουμε όλοι την ΑΕΛ στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα