ΑΕ Λεμεσού: Θα κυνηγήσει και την Κυπριακή ενίσχυση, στα υπόψιν ο Μάμας

ΑΕ Λεμεσού: Θα κυνηγήσει και την Κυπριακή ενίσχυση, στα υπόψιν ο Μάμας

ΜΑΜΑΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, η ΑΕ Λεμεσού έχει στα «ραντάρ» της τον Ραφαήλ Μαμάς, ο οποίος είναι από σήμερα (15/5) ελεύθερος, καθώς δεν ανανέωσε με την ΑΕΚ Λάρνακας. Η Λεμεσιανή ομάδα θέλει να ενισχύσει το Κυπριακό στοιχείο.

Πέρα από την ενίσχυση που θα κάνει από το εξωτερικό, η ΑΕ Λεμεσού θα κινηθεί και για μεταγραφές με γηγενείς παίκτες. Αν και στο ρόστερ της Λεμεσιανής ομάδας υπάρχουν αρκετοί Κύπριοι παίκτες, ο τεχνικός διευθυντής, Παναγιώτης Γιάννου, έχει στα υπόψιν του και παίκτες από άλλες ομάδες της χώρας μας.

Ένας εξ αυτών είναι ο Ραφαήλ Μάμας, ο οποίος σήμερα έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Παναγιώτης Γιάννου ξέρει πολύ καλά τον παίκτη, μιας και ήταν για χρόνια τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας της ΑΕΚ, έτσι έχει άποψη για το τι πάστας ποδοσφαιριστής είναι ο Ραφαήλ Μάμας.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, από τη στιγμή που από σήμερα είναι ελεύθερος ο παίκτης, να θελήσει να… τρέξει να κλείσει άμεσα αυτή την περίπτωση ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ.

Πάντως, από όσο πληροφορούμαστε, πέρα από τον Ραφαήλ Μάμα, ο Παναγιώτης Γιάννου έχει στα υπόψιν του και κάποιους άλλους Κύπριους παίκτες, όχι μόνο από την ΑΕΚ, αλλά και από άλλες ομάδες.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα