ΑΕ Λεμεσού: Θα κυνηγήσει και την Κυπριακή ενίσχυση, στα υπόψιν ο Μάμας

ΑΕ Λεμεσού: Θα κυνηγήσει και την Κυπριακή ενίσχυση, στα υπόψιν ο Μάμας

ΜΑΜΑΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, η ΑΕ Λεμεσού έχει στα «ραντάρ» της τον Ραφαήλ Μαμάς, ο οποίος είναι από σήμερα (15/5) ελεύθερος, καθώς δεν ανανέωσε με την ΑΕΚ Λάρνακας. Η Λεμεσιανή ομάδα θέλει να ενισχύσει το Κυπριακό στοιχείο.

Πέρα από την ενίσχυση που θα κάνει από το εξωτερικό, η ΑΕ Λεμεσού θα κινηθεί και για μεταγραφές με γηγενείς παίκτες. Αν και στο ρόστερ της Λεμεσιανής ομάδας υπάρχουν αρκετοί Κύπριοι παίκτες, ο τεχνικός διευθυντής, Παναγιώτης Γιάννου, έχει στα υπόψιν του και παίκτες από άλλες ομάδες της χώρας μας.

Ένας εξ αυτών είναι ο Ραφαήλ Μάμας, ο οποίος σήμερα έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Παναγιώτης Γιάννου ξέρει πολύ καλά τον παίκτη, μιας και ήταν για χρόνια τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας της ΑΕΚ, έτσι έχει άποψη για το τι πάστας ποδοσφαιριστής είναι ο Ραφαήλ Μάμας.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, από τη στιγμή που από σήμερα είναι ελεύθερος ο παίκτης, να θελήσει να… τρέξει να κλείσει άμεσα αυτή την περίπτωση ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ.

Πάντως, από όσο πληροφορούμαστε, πέρα από τον Ραφαήλ Μάμα, ο Παναγιώτης Γιάννου έχει στα υπόψιν του και κάποιους άλλους Κύπριους παίκτες, όχι μόνο από την ΑΕΚ, αλλά και από άλλες ομάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα