Ομόνοια: Χωρίς Χαμάς ενόψει Άρη

Ομόνοια: Χωρίς Χαμάς ενόψει Άρη

Newsroom
χαμας ομονοια 5/4

bet365

Απρόοπτο με Χαμάς στη Ομόνοια, ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προπόνησης, επομένως δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στη Λεμεσό, για την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη (6/4).

Ο Άρης Λεμεσού υποδέχεται τους «πράσινους» στο «Αλφαμέγα» για την 7η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος Cyta (6/4,17:00).

Ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να διαχειριστεί μια απώλεια της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Χαμάς δεν θα είναι στη διάθεσή του εξαιτίας προβλήματος που εμφάνισε στην προετοιμασία της ομάδας.

Εκτός του Μαροκινού, οι Μάθιους και Λανγκ επίσης δεν υπολογίζονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

 

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (06/04) αγώνα, για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ, απέναντι στον Άρη.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Ψάλτης, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Παντελή, Μπεζούς.

Ο Αμίν Χαμάς ένιωθε ενοχλήσεις μετά από χτύπημα στο γόνατο κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνηση και η κατάστασή του θα αξιολογείται τις επόμενες μέρες.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Primetel

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα