Σα Πίντο: «Το πιο σημαντικό ήταν η νοοτροπία που δείξαμε»

Σα Πίντο: «Το πιο σημαντικό ήταν η νοοτροπία που δείξαμε»

Newsroom
ΣΑ ΠΙΝΤΟ
Εμφανώς ικανοποιημένος, κυρίως από τη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του, εμφανίστηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο, μετά το μεγάλο διπλό του ΑΠΟΕΛ στην έδρα της ΑΕΚ Λάρνακας με 1-2.

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε τεράστιο διπλό με ανατροπή στην ΑΕΚ Αρένα, επικρατώντας με 1-2 της ΑΕΚ Λάρνακας για την 5η αγωνιστική των Playoff του πρωταθλήματος Cyta.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο βρίσκεται πλέον στο +4 από την 2η θέση, με τον Πορτογάλο κόουτς να είναι εμφανώς ικανοποιημένος.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι με τακτική και στρατηγική. Η στρατηγική μας εμάς ήταν να κερδίσουμε. Η ΑΕΚ σκόραρε πάρα πολύ νωρίς με ένα δικό μας λάθος. Ευτυχώς εκείνο το λάθος δεν μας σκότωσε. Διορθώσαμε τα λάθη μας στο ημίχρονο, μπήκαν οι αλλαγές που βοήθησαν.

Το πιο σημαντικό ήταν η νοοτροπία που δείξαμε. Δεν παραδοθήκαμε ούτε για μια στιγμή. Είπα στους παίκτες μου να πιστέψουμε γιατί μόνο έτσι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Το μόνο που μετρά στο τέλος είναι η ουσία και εμείς αξίζαμε τη νίκη. Είπα στους παίκτες μας ότι τα πάντα κρίνονται στο τελικό σφύριγμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα