ΑΠΟΕΛ, Πετρίδης: «Το χτίσιμο ιδιόκτητου γηπέδου δεν είναι πλέον άπιαστο όνειρο»

ΑΠΟΕΛ, Πετρίδης: «Το χτίσιμο ιδιόκτητου γηπέδου δεν είναι πλέον άπιαστο όνειρο»

Newsroom
πρόδρομος 29/3
Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη του ΑΠΟΕΛ, στην οποία παρουσιάστηκαν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή του νέου ιδιόκτητου γηπέδου της ομάδας, παρουσία του προέδρου αλλά και του κυρίου επενδυτή, Ντίνου Ιορδάνους.

Στο ξενοδοχείο Hilton φιλοξενήθηκε η συνέντευξη Τύπου που σηματοδοτεί την επόμενη ημέρα στον ΑΠΟΕΛ, με την κατασκευή του νέου ιδιόκτητου γηπέδου της ομάδας.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης, καθώς και ο Ντίνος Ιορδάνους, που έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσης αυτής, παρουσίασαν το πρόγραμμα της κατασκευής και έδωσαν απαντήσεις στον κόσμο σχετικά με τη νέα εποχή στην οποία θα εισέλθει η ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος:

«Είναι μια ημερομηνία-ορόσημο. Ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα, που γίνεται πραγματικότητα παρότι θα μπορούσα να το εγκαταλείψω αρκετές φορές. Ήταν όμως αδιαπραγμάτευτος στόχος. Τίτλους, ευρωπαϊκές επιτυχίες, το ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει να έχει. Όμως, τα έργα που θα αποτελούν τα θεμέλια αυτών των επιτυχιών, χρειάζονται υπομονή. Εγκαινιάσαμε ένα προπονητικό κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είμαι διπλά περήφανος που μετά από έξι χρόνια, ξεκινάμε ένα άλλο ταξίδι. Το χτίσιμο του ιδιόκτητου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ. Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να το θεωρούμε άπιαστο όνειρο. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Ιορδάνους, απέδειξε στην πράξη ότι μοιράζεται το κοινό όραμα. Ευχαριστώ και τον πρόεδρο του σωματείου, Κυριάκο Ζιβανάρη. Ευχαριστώ το συμβούλιό μου για τη συνεργασία όπως και τους κ.κ Μίκη και Μεταξά»

1

2

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα