Επίσημο: ΑΠΟΕΛ και Ιορδάνου μαζί για το νέο γήπεδο!

Επίσημο: ΑΠΟΕΛ και Ιορδάνου μαζί για το νέο γήπεδο!

Newsroom
νεο γηπεδο 222
Ανακοινώθηκε η ταύτιση απόψεων Εταιρείας ΑΠΟΕΛ , Σωματείου ΑΠΟΕΛ και του Κύπριου επιχειρηματία Ντίνου Ιορδάνου και πλέον το όλο εγχείρημα του γηπέδου μπαίνει στο επόμενο στάδιο.

Η επιβεβαίωση σχετικά με τη συμφωνία ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ιορδάνου δεν άργησε να έρθει. Οι δύο πλευρές θα θέσουν σε εφαρμογή την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας, βάζοντας τέλος σε ένα ζήτημα που απασχολεί πολύ τους φιλάθλους.

Το γήπεδο θα κατασκευαστεί στην Κοκκινοτριμιθιά εκεί που εξασφαλίστηκε ο χώρος εδώ και καιρό. Οι διαδικασίες θα γίνουν εντός του 2024 όπως ανάφερε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ.

Ο ίδιος είχε υποσχεθεί στον κόσμο έκπληξη, στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου πάρτι που διοργάνωσε και πράγματι δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη ανακοίνωση από αυτή της ανέγερσης του νέου γηπέδου.

Αναλυτικά όσα είπε για τη συμφωνία με τον Κύπριο επιχειρηματία:

«Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι μετά από τις τελευταίες συναντήσεις που υπήρξαν με τον Κύπριο επιχειρηματία, κ. Κωνσταντίνο Ιορδάνου, διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων, σε σχέση με τη δημιουργία νέου ποδοσφαιρικού σταδίου για τον ΑΠΟΕΛ, στην Κοκκινοτριμιθιά.

Δεδομένης της κοινής αυτής συνισταμένης, έχουν δοθεί οδηγίες στους νομικούς συμβούλους αμφότερων των πλευρών, έτσι ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για να δημιουργηθούν έγγραφες συμφωνίες προς υπογραφή και ο κ. Κωνσταντίνος Ιορδάνου, να καταστεί ως ο κύριος και βασικός επενδυτής του έργου. Ο κ. Ιορδάνου έχει δώσει εντολή να επιταχυνθούν όλες οι διαδικασίες, με στόχο τη διαμόρφωση των απαιτούμενων συμβολαίων έτσι ώστε να προχωρήσουν τάχιστα και όλες οι υπόλοιπες διεργασίες που θα αφορούν στην εξασφάλιση των απαραίτητων αδειοδοτήσεων αφού στόχος είναι η κατασκευή και λειτουργία του σταδίου, το συντομότερο δυνατό.

Για τη διεκπεραίωση όλων των εγγράφων και συμβολαίων έχει τεθεί ως χρονικός ορίζοντας, το τέλος του μήνα Μαρτίου/αρχές Απριλίου του 2024. Όλες οι πλευρές ευελπιστούν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά έτσι ώστε, τον ερχόμενο Μάρτιο/Απρίλιο, να πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη για την ολοκληρωτική παρουσίαση του έργου, τόσο από οικονομικής όσο και τεχνικής πτυχής.

Ως Διοικητικά Συμβούλια του Σωματείου και της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Ιορδάνου, για τη θετική του προσέγγιση και για το χρόνο που έχει αφιερώσει τους τελευταίους μήνες, για να μελετήσει την πρόταση για κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου. Κυρίως όμως τον ευχαριστούμε για το γεγονός ότι εκφράζει τον ίδιο ζήλο για το κοινό όραμα τόσο εμάς προσωπικά όσο και του κάθε φιλάθλου της ομάδας μας.

Να αποκτήσει δηλαδή ο ΑΠΟΕΛ, η μεγαλύτερη και πιο δοξασμένη ομάδα της Κύπρου, το δικό της γήπεδο το οποίο θα είναι αντάξιο της ιστορίας του. Στην προσπάθεια για την εκπλήρωση αυτού του μεγάλου ονείρου, ο κ. Κωνσταντίνος Ιορδάνου, θα είναι βασικός πυλώνας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα