Συνάντηση Ομόνοιας και ΚΟΑ για το γήπεδο, «παρών» ο Παπασταύρου

Συνάντηση Ομόνοιας και ΚΟΑ για το γήπεδο, «παρών» ο Παπασταύρου

Newsroom
ομονοια
Η διοίκηση της Ομόνοιας παρουσία του προέδρου Παπασταύρου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΚΟΑ, με κύριο θέμα συζήτησης το γηπεδικό.

Συνάντηση με την ηγεσία της Ομόνοιας είχαν ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Γιάννης Ιωάννου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στα γραφεία του Οργανισμού.

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομόνοιας Σταύρο Παπασταύρου και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, ο κ. Παπασταύρου ενημέρωσε για την πρόοδο των εργασιών για την ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου και ανέλυσε το πλάνο και τα σχέδια υλοποίησης του έργου, ζητώντας παράλληλα τη συνδρομή του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ χαιρέτισε την πρόθεση της Ομόνοιας για δημιουργία γηπέδου, τονίζοντας ότι ο Οργανισμός ενθαρρύνει τέτοιες δράσεις και στηρίζει κάθε προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών του αθλητισμού.

Σημείωσε, δε, ότι ο ΚΟΑ στηρίζει όλες τις ομάδες και τα σωματεία που ζητούν τη συνδρομή του Οργανισμού για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, μέσα στο πλαίσιο των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν έχει αγοραστεί η γη μεγάλης έκτασης (180 σκάλες), λίγο έξω από τη Λευκωσία. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη στείλει επιστολή στο τμήμα της Πολεοδομίας, έτσι ώστε να γίνει η οριοθέτηση του χώρου.

Η σχετική αίτηση υπό την ονομασία «Omonoia Project LTD»

Πρόκειται για την εταιρεία που θα διαχειρίζεται τα του νέου γηπέδου (15.000 θεατών), αλλά και των όσων άλλων προτίθενται να δημιουργηθούν (βοηθητικά γήπεδα και άλλα) σε συγκεκριμένο χώρο στην περιοχή Τσερίου. Υπάρχει πρόθεση και για άλλες υποδομές εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Ο προεδρος μαζί με τους στενούς του συνεργάτες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με υπευθυνότητα κάνουν ότι είναι αναγκαίο και μόλις είναι το κατάλληλο timing λίαν συντόμως θα απευθυνθούν στον κόσμο, ανακοινώνοντας τα ευχάριστα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα