Ομόνοια: Νίκη για το πράσινο, το λευκό, το ένδοξο «τριφύλλι» και τον 12ο!

Ομόνοια: Νίκη για το πράσινο, το λευκό, το ένδοξο «τριφύλλι» και τον 12ο!

Newsroom
ΟΜΟΝΟΙΑ
Το ντέρμπι των ντέρμπι, η μητέρα των μαχών στην Κύπρο είναι προ των πυλών και στην Ομόνοια θέλουν ένα τεράστιο διπλό που θα φέρει πολλαπλά οφέλη στον σύλλογο.

Το κλάσικο είναι προ των πυλών. (16:00 ΓΣΠ CABLENET/ Gazzetta Cyprus) Η αδρεναλίνη κτυπά «πράσινο» και όλοι στην Ομόνοια ζουν και αναπνέουν για ένα μεγάλο διπλό. Για τη φανέλα, το έμβλημα, τον κόσμο. Είναι η ώρα των παικτών. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε. Το ματς είναι πολύ δύσκολο. Το δε κλίμα «εχθρικό» στην παρουσία 14ων χιλιάδων Αποελιστών. Για αυτό και οι «τριφύλλο φόροι» καλούνται να δείξουν μεγάλα κότσια, πάθος ψυχή, αυταπάρνηση. Refuse to lose… Τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους παίκτες, τις προσωπικότητες πόσο δε στο μεγαλύτερο ματς του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο δημιουργικός… εγωισμός από πλευράς των παικτών που θέλουν να συμπληρώσουν επιτυχώς τη δύσκολη προσπάθεια, είναι ένας άκρως σημαντικός παράγοντας, που μπορεί να γείρει την πλάστιγγα του αγώνα. Και εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς πόσο σημαντικό θα είναι και για τους ίδιους αν τα καταφέρουν. Κακά τα ψέματα σχεδόν όλοι τους έχουν ως αουτσάιντερ και δε τους δίνουν πολλές πιθανότητες να κερδίσουν. Ε ας τους απαντήσουν στο χορτάρι. !

Tο ντέρμπι των ντέρμπι, το απόλυτο ντέρμπι, η μητέρα των μαχών, «μπορεί και θα κερδηθεί» το μήνυμα στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού». Η Ομόνοια έχει τους δικούς της στόχους, ενώ το γόητρο είναι εξίσου σημαντικό έως και ακόμη μείζονος σημασίας. Οι χιλιάδες φίλοι της Ομόνοιας ανά το Παγκύπριο νοερά θα είναι δίπλα τους. Και θέλουν από αυτούς να τους το ανταποδώσουν με μία σπουδαία νίκη που θα στείλει στους επτά ουρανούς όλο το οικοδόμημα.

ΟΜΟΝΟΙΑ FANS

Τα «θέλω» του κόουτς

Ο Γιάννης Αναστασίου προετοίμασε καθόλη την εβδομάδα τους ποδοσφαιριστές του αγωνιστικά και πνευματικά. Θέλει να δει στοχοπροσήλωση, συμπαγή ομάδα μεσοαμυντικά, με τρεξίματα και καθαρό μυαλό μπροστά από το αμυντικό τρίτο του Μπέλετς. Ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες της ομάδας του να φθάσει στη νίκη. Αποτελεί και για αυτόν πρόκληση η «παρθενική» νίκη σε «αιώνιο» ντέρμπι και θα κληθεί να βάλει τις πινελιές που πρέπει, ώστε να κερδίσει στην σκακιέρα τον ικανό προπονητή Σα Πίντο.

Πλήγμα για την Ομόνοια αποτελεί αναμφίβολα η απουσία του Γουίλι Σεμέδο. Ο κορυφαίος παίκτης του «τριφυλλιού», με 10 γκολ και 4 ασίστ στο πρωτάθλημα, θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την εξέδρα. Θα πρέπει να παίξουν και για αυτόν λοιπόν. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.!

Επικρατέστερη 11άδα : Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Κούσουλος, Χάμπος, Μπεζούς, Σίμιτς(Σιπριάνο), Αλιούμ και Στεπίνσκι.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Ψάλτης, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Κασάμα, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Μπεζούς.

Α.Γ.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα