ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Newsroom
ΑΠΟΕΛ ΟΜΟΝΟΙΑ NOVIBET
Με ένα τεράστιο και κομβικό ντέρμπι συνεχίζεται το πρόγραμμα στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος Κύπρου.

*Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet.

Η μάχη του τίτλου και της Ευρώπης… φουντώνει στο πρωτάθλημα Κύπρου και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια (16:00) αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην κούρσα για την κούπα και για τα πολύτιμα «εισιτήρια» των μεγάλων διοργανώσεων της Γηραιάς Ηπείρου.

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια 1:1.83 Χ:3.25 2:4.55

Ο ΑΠΟΕΛ (63β.) παραμένει σε θέση φαβορί για την 1 η θέση, ωστόσο η πρόσφατη ήττα του από τον Άρη Λεμεσού (2-1) έφερε προβληματισμό. Η ομάδα του Σα Πίντο δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, έμεινε με 10 λόγω αποβολής του Πέτροβιτς και πλέον απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την 2 η θέση.

Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η Ομόνοια, η οποία παρέμεινε στην 4 η θέση (55β.) μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ Λάρνακας. Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε ένα σερί τεσσάρων αγώνων με νίκες και εφτά αναμετρήσεων χωρίς ήττα και πλέον βρίσκεται στο -4 από την 3 η ΑΕΚ (59β.) και από μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στο Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ομόνοια έχει αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ εφτά φορές μέσα στο 2023. Σε αυτό το διάστημα, οι «πράσινοι» κατέγραψαν δύο νίκες, ενώ ο ΑΠΟΕΛ μέτρησε τρεις νίκες, με δύο ματς να μένουν στην ισοπαλία.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Πρωτάθλημα Κύπρου

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/OROI-EGGRAFIS-XWRIS-KATATHESI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα