Ανησυχητική συγκομιδή του ΑΠΟΕΛ στο ξεκίνημα

Ανησυχητική συγκομιδή του ΑΠΟΕΛ στο ξεκίνημα

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από τον Άρη στη Λεμεσό και είδε τη διαφορά από τους πράσινους της Λεμεσού να μειώνεται στους 3 βαθμούς, την ίδια ώρα που ψαλιδίστηκε στους 4, η απόσταση που τον χωρίζει από την ΑΕΚ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσίας σε άλλο ένα παιχνίδι των πλέι οφ, δεν έπεισαν με την εμφάνισή τους ή καλύτερα, δεν έβγαλαν σε αδρές γραμμές πειστική αγωνιστική εικόνα. Αρκέστηκαν σε λίγα καλά διαστήματα. Με τη συμπλήρωση τριών στροφών στη β΄φάση του πρωταθλήματος, έχουν συγκομιδή 4 βαθμών, κάτι που σαφώς προβληματίζει άπαντες στον οργανισμό, καθώς το ένα μεγάλο παιχνίδι διαδέχεται το άλλο.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Σα Πίντο μετρά την ισοπαλία στο αφιλόξενο γι΄αυτήν «Αντώνης Παπαδόπουλος» (0-0), την αγχωτική εντός έδρας επικράτηση επί της Πάφου (1-0) και την ήττα από τον περσινό πρωταθλητή, Αρη (1-2). Σε δύο αγώνες μακριά από το ΓΣΠ, έχασε 5 από τους 6 βαθμούς που διεκδίκησε.

Το θετικό είναι πως θα βγει εκτός του σταδίου της Λευκωσίας μόνο δύο φορές έως το τέλος της διαδρομής. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ στην «Αρένα» και δύο στροφές μετά, θα μετρήσει δυνάμεις με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα