ΑΕΚ Λάρνακας, Δημητρίου: «Ο Άλβες έκανε άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα, ο Σπιλέφσκι έχει καταντήσει κουραστικός»

ΑΕΚ Λάρνακας, Δημητρίου: «Ο Άλβες έκανε άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα, ο Σπιλέφσκι έχει καταντήσει κουραστικός»

Newsroom
αεκ λαρνακας δημητριου
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία μίλησε για την άσεμνη χειρονομία του Βανά Άλβες που προκάλεσε αντιδράσεις ανάμεσα στους φιλάθλους του «Αρένα», καθώς και για τις σοβαρές καταγγελίες του Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά το ματς.

Σε ένα αρκετά επεισοδιακό ματς εξελίχθηκε το ΑΕΚ - Άρης στην «Αρένα», για τη 2η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος Cyta. Ο Βανά Άλβες κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση των οργανωμένων σε βάρος του και προέβη σε χειρονομίες προς την εξέδρα τους.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου των γηπεδούχων, Κυριάκου Δημητρίου, που μίλησε στον Sport fm για τα όσα συνέβησαν, καθώς και για τις δηλώσεις Σπιλέφσκι που υποστήριζε τον γκολκίπερ του.

Αναλυτικά όσα είπε για το συμβάν με Άλβες:

«Πρώτα από όλα καταδικάζουμε κάθε είδος ρατσισμού από όπου κι αν προέρχεται, αλλά δεν μπορεί κάθε παίκτης που προκαλεί την κερκίδα να επικαλείται το ρατσισμό. Επειδή ούτε χέρι ύψωσε όπως μας έκαναν μαθήματα οι εκπρόσωποι Τύπου του Άρη. Ο Βανά Άλβες έκανε άσεμνη χειρονομία προς τη νότια κερκίδα, όπου υπήρχαν και παιδιά, κι εκεί ξεκίνησε όλη αυτή η ένταση.

Ήρθαν μετά κάτω στα αποδυτήρια με μια στρατιά πάνω από 40 άτομα. Οι δικοί μας παράγοντες ήρθαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και έχει δέχθηκαν αισχρές βρισιές από τους παράγοντες του Άρη. Δεν είναι μόνο να είσαι εντάξει ως γηπεδούχος, αλλά και ως φιλοξενούμενος».

Για τις καταγγελίες του Λευκορώσου τεχνικού:

«Δεν είναι ανάγκη να μας πει ο κύριος Σπιλέφσκι για τις συμπεριφορές των φίλαθλων σε κάθε γήπεδο και κάθε διάσκεψη. Έχει καταντήσει κουραστικός με το να ασχολείται με τους φίλαθλους. Ας κοιτάξει λίγο και τον εαυτό του στον καθρέφτη. Εχθές έδωσε μπράβο στη διαιτησία. Για μια διαιτησία που δεν απέβαλε τον Μουσούντα. Καλή διαιτησία είναι όταν ευνοείται ο Άρης;».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα