ΑΠΟΕΛ: Δεν έτυχε, πέτυχε!

ΑΠΟΕΛ: Δεν έτυχε, πέτυχε!

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου έκανε ο ΑΠΟΕΛ. Εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ, έβαλε στην τσέπη το τρίποντο απέναντι στην Πάφο και βλέπει τις υπόλοιπες ομάδες από θέση ασφαλείας.

Η ομάδα του Σα Πίντο, δεν έθελξε με την εμφάνισή της σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, το οποίο κύλησε από την αρχή έως το φινάλε σε τεντωμένο σχοινί. Η έμπνευση του Πορτογάλου προπονητή να χρησιμοποιήσει τον Δώνη για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα σε θέση επιθετικού κορυφής, τού βγήκε. Μπορεί να μην έκανε σπουδαίο ματς ο Ελλαδίτης, αλλά έβγαλε πολλά τρεξίματα, άσκησε πίεση στην αντίπαλο και έδωσε βοήθειες στην εκδήλωση επιθέσεων.

Την ίδια ώρα, το χρονικό σημείο που έγιναν οι αλλαγές από τον έμπειρο προπονητή, έδωσαν νέα πνοή στον ΑΠΟΕΛ και τον κράτησαν σε καλό επίπεδο ανασταλτικής ετοιμότητας. Ασφαλώς, υπήρξαν οι προϋποθέσεις στην αντεπίθεση ώστε να απειληθεί η Πάφος ωστόσο αυτές σκάλωσαν στην τελική πάσα των παικτών.

Ο ΑΠΟΕΛ, άντεξε στην πίεση και το έπραξε χωρίς να επιτρέψει στην αντίπαλο να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία. Κράτησε το μηδέν με νύχια και με δόντια σε ένα 90λεπτο κατά το οποίο δοκιμάστηκαν τα όρια και οι αντοχές των παικτών του. Οι πρωτοπόροι είναι αλήθεια ότι δεν έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση, αλλά σε τούτη τη φάση που μπήκε το πρωτάθλημα, αυτό που μετρά και έχει σημασία είναι οι τρεις βαθμοί.

Και τους πίστωσε στο ταμείο ο ΑΠΟΕΛ, με τσαμπουκά και παλικαριά, έχοντας παροπλισμένους τους Πέτροβιτς, Κοσταντίνοφ, Κρέσπο. Τρεις πολύτιμοι παίκτες και βασικά γρανάζια της γαλαζοκίτρινης μηχανής. Ο πρώτος επιστρέφει στο εκτός έδρας ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Άρη, ο δεύτερος είναι εξαιρετικά αμφίβολος και ο τρίτος θα χρειαστεί άλλες 1-2 εβδομάδες.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα