Ομόνοια: Να «μιλήσει» το ΓΣΠ για να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί του «τριφυλλιού» σε ένα κομβικό ντέρμπι

Ομόνοια: Να «μιλήσει» το ΓΣΠ για να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί του «τριφυλλιού» σε ένα κομβικό ντέρμπι

Newsroom
ομονοια
Προ των πυλών ο αγώνας για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι – οφ του πρωταθλήματος 2023-24 για την Ομόνοια σήμερα στις 20:30 στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ανόρθωση (Primetel/Gazzeta Cy) και άπαντες στο «τριφύλλι» είναι πεπεισμένοι ότι θα υπάρξει συνέχεια στις επιτυχίες.

Στο «σπίτι» της, με αρκετό κόσμο δίπλα της, να της δίνει ώθηση, η Ομόνοια θέλει και μπορεί να φανεί συνεπής σε ένα πολύ κομβικό, έως και καθοριστικό ραντεβού. Να κάνει το 2/2 στα πλέι οφ και να πανηγυρίσει νίκη σε τρίτο διαδοχικό τρίποντο με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της.

Απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, που θα κατέλθει για να κτυπήσει ρέστα μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, θα χρειαστεί μία πολύ καλή εμφάνιση, σε ένα ματς απαιτήσεων. Αγωνιστικότητα, απαράμιλλο πάθος, υψηλή ένταση προσήλωση στο πλάνο και αποτελεσματικότητα.

Αν καταφέρει αυτά τα χαρακτηριστικά να τα αποτυπώσει στο χορτάρι, θα αυξήσει τις πιθανότητες νίκης. Και ασφαλώς οι δύο προπονητές θα διαδραματίσουν σημαίνοντα ρόλο στην έκβαση του αποψινού ντέρμπι. Και δη στο τακτικό κομμάτι, αλλά και στην δέουσα ψυχολογική προετοιμασία.

Οι «πράσινοι» διέρχονται μια θετική περίοδο και θα εκδιώξουν διακαώς σήμερα να συνεχιστεί αυτό, έτσι ώστε να συνεχίσουν να βαδίζουν γερά σε τροχιά στόχων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Με νίκη απόψε θα είναι σε θέση αφενός να θέσει νοκ-άουτ την Ανόρθωση στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου και αφετέρου να εκμεταλλευτεί τις απώλειες ανταγωνιστών, ώστε να μπορεί να κοιτάζει πιο ψηλά.

Δεν αλλάζει 11άδα;

Η λογική λέει δεν θα αλλάξει κάτι στην 11άδα ο κόουτς Αναστασίου, εκτός και αν έχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Άρα η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο στο τέρμα, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μάθιους Κουλιμπαλί, Παναγιώτου Χαμάς, στο κέντρο οι Κούσουλος, Χαραλάμπους πιο μπροστά ο Μπεζούς, στα δεξιά ο Αλιούμ, στα αριστερά ο Σεμέδο και στην κορυφή ο Στεπίνσκι. Με γεμάτο το «οπλοστάσιο», η Ομόνοια στο αποψινό ματς.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Φαμπιάνο, Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Ψάλτης, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Μπεζούς. Εκτός είναι μόνο ο Λανγκ, λόγω καρτών.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα